Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Name it i Bruuns Galleri

Shop visual Name it

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 94 99 98
  • Name it På sociale netværk:

Butikker Name it

name it | inspired by kids

Hos name it i Bruuns galleri er vi inspirerede af børns umiddelbarhed og energi. Vi ser verden gennem børns øjne, og vores kreativitet udspringer af deres kærlige og frie natur.

Med udgangspunkt i børns interesser og tidens trend designer vi tøj til babyer, børn og tweens med fokus på sikkerhed, ansvarlighed, høj kvalitet og funktionalitet. Vi er stolte af at have en kollektion, der indeholder stort set alt inden for børnetøj - fra inderst til yderst og altid med fokus på voksenmoden, hvilket giver mulighed for at skabe individuelle looks baseret på de nyeste trends. Gå på opdagelse i vores butik til dine små poder og bliv inspireret af alt fra jakker, trøjer, bluser, kjoler, nederdele, strutskørt, bukser, leggings, sparkedragter, hagesmække, strømper, sko og et hav af fine accessories.

MAMALICIOUS | bumps with style

I name it i Bruuns Galleri finder du også tøj fra MAMALICIOUS. Her klæder vi den vordende og nybagte mødre på – uanset anledningen og stilen. Med MAMALICIOUS kan du bevare din stil igennem din graviditet med vores trendy og komfortable designs.
Vores brede sortiment er en smuk kombination af lækre prints, delikate snit og feminine detaljer, og vi brænder for at vise dig, at trendy og skønne udtryk kan kombineres med det behagelige og praktiske. Gå på opdagelse blandt kjoler, bluser, skjorter, bukser, jeans og lækkert tilbehør. Vi ses i Aarhus.

Deals and News Name it

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top