Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Neye i Bruuns Galleri

Shop visual Neye

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 12 24 09

Butikker Neye

NEYE | en verden af tasker og tilbehør

Hos NEYE i Bruuns Galleri findes Aarhus’ lækreste udvalg af tasker og tilbehør i tekstil og læder i alle afskygninger. Med faglig ekspertise siden 1881 har vi en tung arv, som vi viderefører hver dag igennem vores stærke passion for det lækre tilbehør, der både kan fuldende dit look eller gøre din hverdag lettere. Vores passion bunder dybt i NEYE Fondens grundlag om at bidrage til samfundets forskningsprojekter og professorater, som gør vores tasker til ’tasker med et formål’.

I vores inspirerende butik kan du finde hylder i massevis med alt fra punge, tegnebøger, bælter, paraplyer, penalhuse og accessories til et bredt spektrum af tasker, rygsække, kufferter og rejsetasker. Du kan altid forvente produkter i bedste kvalitet og fra de mest eftertragtede mærker såsom Samsonite, Adax, Eastpak, Fjällräven, LEGO®, JEVA, Belsac, DKNY, Depeche, Saddler, Day Birger et Mikkelsen, Beck Söndergaard og Rains.

Taske- og læderekspert

Som landets taskeekspert og med speciale i lædervarer kan du altid forvente produkter i bedste kvalitet. Derfor har vi også de allerbedste forudsætninger for selv at få produceret kvalitetsprodukter samt at udvælge de tasker og kufferter, der både er trendy og klassiske og bevarer sit smukke look i de kommende år. For os er det afgørende, at du aldrig går forgæves i vores butik, og imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger for at bidrage til den gode shoppeoplevelse. Vi ses i NEYE.

Deals and News Neye

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top