Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Neye i Bruuns Galleri

Shop visual Neye

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

86 12 24 09
  • Neye På sociale netværk:
Se andre

Butikker Neye

NEYE | en verden af tasker og tilbehør

Hos NEYE i Bruuns Galleri finder du Aarhus’ bedste udvalg af tasker og tilbehør. I vores inspirerende butik kan du finde hylder i massevis med alt fra punge, bælter, paraplyer, penalhuse og accessories til et bredt spektrum af tasker, rygsække, kufferter og rejsetasker. Du kan altid forvente produkter i bedste kvalitet og fra de mest eftertragtede mærker såsom Samsonite, Adax, Fjällräven og JEVA.

Læs videre her, og lær os bedre at kende!

Taske- og læderekspert

NEYE er en af landets førende taskeeksperter, og vi har speciale i lædervarer. Derfor kan du altid forvente produkter i bedste kvalitet, når du handler hos os. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af kvalitetstasker og –kufferter i klassisk og moderne stil. Fælles for taskerne i vores sortiment er, at de holder godt og kun bliver smukkere med årene, hvis du passer ordentligt på dem.

Fordi vi er eksperter i tasker og lædervarer, kan vi altid vejlede og rådgive dig om eksempelvis pleje af dine tasker, ligesom vi også gør en dyd ud af at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter. Det er afgørende for os, at du ikke går forgæves, når du besøger os i NEYE i Bruuns Galleri. Med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger vi derfor for at bidrage til, at du får en god shoppeoplevelse hos os.

Vores historie

Med faglig ekspertise siden 1881 har vi en stolt arv, som vi viderefører hver dag igennem vores stærke passion for det lækre tilbehør, der både kan fuldende dit look eller gøre din hverdag lettere.

Desuden er det vigtigt for os at tage ansvar og give tilbage til samfundet, hvilket vi gør gennem NEYE-fonden. Vores overskud går nemlig ikke til aktionærer, men til forskningsprojekter og professorater inden for sygdomsbekæmpelse. Når du køber en taske eller noget andet i NEYE – i Aarhus eller i en hvilken som helst anden by – støtter du derfor samtidig et godt formål. Derfor er vores tasker ’tasker med et formål’.

Klub NEYE

Er du vild med tasker? Så er Klub NEYE den helt rigtige klub for dig. Her får du nemlig en masse fordele i NEYE i Aarhus – og i alle vores andre NEYE-butikker. I vores nyhedsbrev bliver du præsenteret for gode tilbud, spændende konkurrencer og inspirerende nyheder. Derudover holder vi hvert år klubdage, hvor alle vores medlemmer får 20% rabat på de fleste af vores varer, ligesom du også får 20% rabat på din fødselsdag. Meld dig ind i dag, og få glæde af alle fordelene.

Parkering i Aarhus

Det kan være svært at finde en god parkeringsplads i Aarhus. Heldigvis har vi i Bruuns Galleri vores egen store parkeringskælder, hvor der både er plads til biler og motorcykler. Tæt ved indgangene til centret finder du handicapparkeringspladser. Frihøjden i parkeringskælderen er 2,05 meter. Hvis din bil er større, og du har handicapskilt, henviser vi til DGI-husets parkeringsplads.

Hvis du kører i elbil og ønsker at lade op, mens du er inde i centret, kan du benytte en af de fire ladestandere på nederste parkeringsdæk. Ladestanderne er opereret af CLEVER, og for at bruge dem, skal du medbringe eget ladekabel og CLEVER ladekort.

Deals and News Neye

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top