Nyhedsbrev

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Butikker Pilgrim

Shop visual Pilgrim

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 76 04 27

Pilgrim i Bruuns Galleri

Pilgrim | dansk skønhed fra hjertet

Med sin smukke kombination af trendy og klassiske smykker, der er inspireret af musik, mennesker, spontanitet, intimitet, nysgerrighed og autenticitet er Pilgrim i Bruuns Galleri butikken for alle smykkeelskere. Pilgrim er et velkendt og velanset familieejet brand, der siden etableringen tilbage i 1983 har gået sin sejrsgang verden over og leverer årligt seks kollektioner af håndlavede smykker, ure og solbriller. Pilgrim er bygget op med hjertet, og vi
stræber efter at skabe smukke smykker, der får dig til at føle dig smuk.

Vores lille og charmerende butik bugner af små stativer med inspirerende smykker, der taler til dit hjerte, din stil og sjæl og dine drømme. Bliv forelsket i vores lille verden, skønhed og dansk design, næste gang du besøger Pilgrim i Aarhus.

Smykker til enhver tid

Er det tid til lidt selvforkælelse eller en smuk gave til én, du holder af? Vi kan vise dig et stort udvalg af de smukkeste halskæder, ringe, armbånd, øreringe, brocher, tåringe, ankelkæder, vedhæng, ure og solbriller. Kom ind og lad dig begejstre af alle dine valgmuligheder. Vi har helt tjek på, hvordan den moderne kvinde skiller sig ud med finesse. Vi brænder selv for mode og kan hurtigt give dig et par snedige råd til, hvordan du giver dit look et elegant glimt i øjet.

Vi ses i Pilgrim.

Deals and News Pilgrim

Se andre Smykker, ure og accessories

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top