Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

SPORT 24 i Bruuns Galleri

Shop visual SPORT 24

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider

Kontakt

30 21 33 90
  • SPORT 24 På sociale netværk:
Se andre

Butikker SPORT 24

SPORT 24 i Aarhus | sportstøj til hele familien

Hos SPORT 24 i Bruuns Galleri i Aarhus lever og ånder vi for sport. Som en af Danmarks største sportsbutikker forhandler vi altid det nyeste inden for sportstøj og -udstyr til den aktive familie.

Gå på opdagelse i vores sportsunivers, og vælg mellem vores kæmpe sortiment af sportstøj, -sko og -udstyr fra lækre mærker som Nike, Adidas og Hummel. Uanset sportsgren finder du det, du skal bruge, hos os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Sjov med sport

Sport skal være sjovt og bringe et smil frem på læben. Når du har det sjovt, er du nemlig langt mere motiveret til at fortsætte med din sportsgren. Derfor går sport og leg hånd i hånd hos SPORT 24. Uanset om du er nybegynder eller øvet, får du de bedste forudsætninger for at springe ud i legen i SPORT 24s sportsunivers.

Vores dygtige personale står altid klar med professionel rådgivning, så du er sikker på at finde lige præcis det outfit og udstyr, der passer til dig og dine behov. På den måde får du de bedste oplevelser, når du dyrker sport, da alting er lettere med det rette udstyr.

Den bedste service

Det er ikke kun kvaliteten af vores produkter, der er i top, når du besøger SPORT 24 i Aarhus. Vores dygtige og hjælpsomme personale sørger nemlig altid for at give dig den allerbedste service.

Hvis du har brug for vejledning til at finde nye løbesko, det helt rigtige udstyr til din sport eller noget helt tredje, hjælper vi dig gerne. Alle vores ansatte er sportsentusiaster og kan derfor hjælpe dig med at finde lige netop det, der er en game changer for dig.

Bliv kampklar i SPORT 24 i Aarhus

Vores store udvalg af sportstøj og -udstyr i god kvalitet sammenholdt med vores høje serviceniveau gør det nemt for dig at blive kampklar uanset hvilket niveau, du er på, og uanset hvilken sportsgren, du foretrækker.

Hvad enten om du har et mål om at kunne løbe hurtigere, hoppe højere eller sparke hårdere til bolden, kan vi hjælpe dig med at komme nærmere dit mål. Kom ind i SPORT 24 i Aarhus og snak med vores kompetente og søde personale, og find det, du står og mangler.

Parkering i Bruuns Galleri

Når du besøger Bruuns Galleri har du mulighed for at parkere i vores store parkeringskælder. Her kan du både parkere din bil og din motorcykel. Hvis du har et handicapkort, har du desuden mulighed for at benytte vores handicapparkeringspladser, som du finder nær indgangene til centret på alle tre parkeringsdæk. Frihøjden i parkeringskælderen er 2,05 m. Hvis din bil er højere, har du mulighed for at bruge handicapparkeringspladserne ved DGI-huset.

Kører du i elbil, og ønsker du at lade din bil op, mens du er inde i Bruuns Galleri, har du også mulighed for det. Du finder fire type 2 CLEVER-ladestandere på det nederste parkeringsdæk. Husk at medbringe eget ladekabel og CLEVER-kort.

 

Deals and News SPORT 24

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

BLACK FRIDAY 29. november kl. 6-24

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top