Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

SPORTMASTER i Bruuns Galleri

Shop visual SPORTMASTER

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 19 65 55

Butikker SPORTMASTER

SPORTMASTER | sportsbutikken med fingeren på pulsen

SPORTMASTER i Bruuns Galleri er Danmarks største kæde af selvstændige sportshandlere og helt klart et must, hvis du er på udkig efter sportsudstyr, sko, sportsbeklædning eller specialartikler.

Siden den spæde start for mere end 30 år siden har vi fokuseret på at kunne inspirere, friste, rådgive og vise det bedste af det bedste inden for sportsudstyr, -beklædning, -sko og specialartikler til alle sports- og motionsentusiaster – både øvede og nybegyndere. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment af jakker, trøjer, toppe, T-shirts, bukser, shorts, sko, strømper og et hav af tilbehør. Uanset om du er på jagt efter noget nyt til fodbold, løb, fitness, håndbold, svømning eller fritid, har vi lidt til enhver smag. Vi har nøje udvalgt vores sortiment i en kombination af en lang række af lækre brands som Nike, Adidas, Hummel, Peak Performance, Haglöfs, Esprit, The North Face, Asics, Hestra, Champion, Everlast, Stiga, Helly Hansen, Newline, Timberland, Didriksons, Vans, Lacoste, Fjällräven, Kangaroos, Billabong, New Balance, Teva, Fred Perry, Salomon, Falke, Merrell, Nordica og mange flere.

Hos SPORTMASTER bliver du sat i centrum

For at sikre at du altid finder dét sportsudstyr, der fuldt ud imødekommer dine ønsker og behov, bliver du mødt af et kompetent og hjælpsomt personale, som selv er glødende sportsentusiaster. Vi giver dig kyndig vejledning og besvarer alle dine spørgsmål med udgangspunkt i en solid faglighed. Kig forbi hos SPORTSMASTER i Aarhus.

Deals and News SPORTMASTER

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top