Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Saint Tropez i Bruuns Galleri

Shop visual Saint Tropez

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 19 89 66

Butikker Saint Tropez

Saint Tropez | trendy, feminin mode

Saint Tropez er et dynamisk highstreet fashion brand, designet til den yngre, selvstændige og feminine kvinde, der elsker mode til gode priser. Det er vores mission, bedre end nogle andre, at opfylde yngre kvinders ønske om altid at føle sig trendy og feminint klædt på i en lækker kombination af smukke snit, feminine farver og god kvalitet til overkommelige priser.

Vores charmerende butik i Bruuns Galleri bugner af signaturstilen, og du kan finde alt fra festlige kreationer, lækre jakker, klassiske skjorter, T-shirts, toppe, jeans, bukser, jakker, kimonoer, lingeri, underkjoler, strik, sportstøj og lækkert tilbehør som halstørklæder, bælter og smykker.

Hverdagsluksus

I Saint Tropez i Aarhus brænder vi for at give dig et godt bud på lidt hverdagsluksus i form af lækre items og smukke accessories. Vi brænder også for at give dig den bedst mulige indkøbsoplevelse i vores butik. Derfor har vi ikke kun indrettet en flot butik men også sørget for, at du får den bedste betjening. Vi kan derfor altid hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige størrelser og modeller. Vi glæder os til at se dig.

Deals and News Saint Tropez

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top