Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Selected i Bruuns Galleri

Shop visual Selected

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider 

Kontakt

86 25 27 05
  • Selected På sociale netværk:
Se andre

Butikker Selected

SELECTED | skandinavisk mode til ham og hende

Hos SELECTED i Bruuns Galleri skaber vi skandinavisk design ud fra tidens førende tendenser. Siden vores spæde start i 1997 har vores minimalistiske udtryk og klare fokus på kvalitet gjort os til et stærkt og autentisk brand til modebevidste individer – med alle deres forskelligheder.

SELECTED FEMME har klassiske silhuetter, enkle udtryk og feminine detaljer, dybt forankret i en skandinavisk æstetik. Vi inspireres af ikoniske, historiske kvinder og kombinerer den kulturelle arv med tidens tendenser. Om du er til smukke klassikere, moderne items, et romantisk udtryk eller simple snit, kan du altid finde noget til hverdag, arbejde eller fest. Vores silhuet er cool men feminin, simpel men stærk. For enden af vores lækre butik kan du finde alt fra lækkert tilbehør såsom cool clutches, trendy læderstøvler, mørke solbriller, minimalistiske smykker til klassiske skjorter, blazere, bluser, afslappede T-shirts, kjoler, jumpsuits, jeans, bukser og jakker.

SELECTED HOMME er indbegrebet af god smag i moderne menswear, design og pasform. Vi brænder for at skabe en unik fortolkning af den moderne mand med en individuel og selvsikker stil. Vores tre SELECTED HOMME-linjer rummer alle facetter af den moderne mand - fra det elegante og stilrene til det casual og autentiske. Heritage er afslappet og funktionel mode, Identity er poleret og stilsikker tailoring, og Indigo er cool vintage og klassisk denim. Du kan kaste dig over lækre jakkesæt, cool jeans, afslappede T-shirts, sweatshirts, bukser, jakker og accessories, der lige sætter prikken over i’et.

Garvede modeentusiaster

Alle vores SELECTED-medarbejdere er garvede modeentusiaster og opsatte på at give dig den bedste service. Om du har brug for et lille fif til at pifte garderoben op eller inspiration til et nyt look, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ses i SELECTED i Aarhus.

Deals and News Selected

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top