Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Søstrene Grene i Bruuns Galleri

Shop visual Søstrene Grene

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider
  • Søstrene Grene På sociale netværk:

Butikker Søstrene Grene

Søstrene Grene | hjertevarm oase med rørende priser

Søstrene Grene i Bruuns Galleri er til de kreative og nysgerrige sjæle. Her kan du hurtigt glemme alt om tid og sted, imens du ubemærket bliver revet ind i en ganske særlig verden, der emmer af varme, hygge, æstetik og eventyr. Butikkens labyrint byder på alt fra lækre krydderier, specialiteter og bestik til interiør, legetøj, papirvarer, fest- og hobbyartikler – og altid til superlave priser.

Gå på opdagelse i Anna og Claras skønne verden, lad dig inspirere, og få samtidig en lille pause fra hverdagen til afslappende, klassiske toner. Du kan roligt falde for fristelsen til at købe stort ind, uden at det går ud over budgettet – for søstrene er det nemlig vigtigt, at du altid kan gøre et rigtigt fund blandt butikkens små universer.

Små smil og glæder

Siden vores kæde blev etableret tilbage i 1973 i Aarhus af Irene og Ruth Grene, har den gået sin sejrsgang i hele Danmark, Norden og dele af Europa. Det er ikke mindst på grund af vores kompetente personale, som hver dag bidrager til den rare og velkendte stemning med et smil på læben og opmærksom betjening.
Gå på opdagelse i dag hos Søstrene Grene.

Deals and News Søstrene Grene

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 20

 

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top