Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Solid i Bruuns Galleri

Shop visual Solid

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 19 99 12

Butikker Solid

Solid | en verden af trendy herretøj

Hos Solid i Bruuns Galleri bliver du hurtigt opdateret på, hvordan herremode med det internationale snit tager sig ud. Vi elsker at klæde den modebevidste mand på med et maskulint look.

Vores spændende kollektioner har et solidt udtryk, hvor denim ofte spiller en vigtig hovedrolle. Sortimentet er omfattende og byder blandt andet på jakker, skjorter, bukser, jeans, T-shirts, sweatshirts, kastetter, sko og lækre accessories. Vores brand er veletableret i modebranchen, og vi er blevet den frække dreng i klassen, der går sine egne veje. Opskriften har været en succes, og vi har nu over 50 multibrand-butikker i Danmark, Norge og Sverige. Gå på opdagelse i butikkens mange stativer og hylder, hvor brands som Woden, State of wow og vores egne brands, Solid og Tailored originals, gør sin entre.

I Solid bliver du sat i centrum

Vi lægger os altid i selen for at tilbyde den bedste kundeservice. Og hvad betyder så det? Det betyder, at vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du altid får kvalificerede svar på dine spørgsmål. Ønsker du tips og råd, kan vores engagerede ekspedienter desuden opdatere dig på de seneste tendenser fra catwalken.

Tid til at hanke lidt op i herregarderoben? Kom forbi Solid i dag, og bliv begejstret over alle mulighederne.

Deals and News Solid

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top