Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Thiele i Bruuns Galleri

Shop visual Thiele

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

86 12 01 34

Butikker Thiele

Thiele | det bedste til dine øjne

Gør dine øjne en tjeneste, og kig ind hos Thiele i Bruuns Galleri. Her forenes professionalisme, faglighed og kvalitet på bedste vis. Lad dig inspirere af vores smukke udvalg af solbriller og brillestel af de bedste brands som Gucci, Ray-Ban, Tom Ford, Emporio Armani, Hugo Boss, Escada, Police, Dior, Yves Saint Laurent, Ermenegildo Zegna, Lanvin, Nina Ricci, Zadig & Voltaire, Balenciaga, Chanel, Givenchy, Prada, Donna Karan, Oakley, Marc Jacobs og mange flere. Er du til det klassiske, markante, enkle, farverige eller modige udtryk? Hos Thiele gør vi en dyd ud af at have en lækker kombination af stilarter, udtryk og trends i alle afskygninger, så du altid kan finde noget, der matcher din smag.

Hvad enten du skal bruge det nyeste mærke i hippe solbriller, skal have foretaget en synstest eller overvejer at gå over til kontaktlinser, er det en god idé at besøge Thiele. Her er synsprøven både grundig og gratis. Du kan få det attraktive abonnementssystem for kontaktlinser, og du kan låne stel med hjem fra vores butik, hvis du er usikker på, om det er den rette model.

Erfaren optiker

Med 200 år og et hav af solbriller, briller og kontaktlinser på bagen kan vi roligt kalde os selv for en erfaren optiker. Hver dag viser vi vores værd i butikken og lægger vægt på faglighed, kvalitet og imødekommende service. Det udgør kernen i den oplevelse, som du skal gå hjem med efter et besøg hos Thiele. Uanset om du vælger modebriller med skræddersyede glas eller andet.

Vi ses hos Thiele i Aarhus.

Deals and News Thiele

Se andre

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top