titleNewsletter.newsletter

Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Butikker YouSee

Vis på kort

Åbningstider

Se centrets åbningstider øverst på hjemmesiden

Kontakt

70 12 20 26

YouSee i Bruuns Galleri

YouSee | Danmarks største underholdningsunivers

Hos YouSee i Bruuns Galleri tilbyder vi dig de bedste løsninger inden for tv, bredbånd og mobil. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den perfekte løsning præcis til dine behov.
YouSee er en del af TDC Group, som har landets bedste mobilnetværk – og det er noget, der kan mærkes. Den suveræne 4G dækning giver dig mulighed for at være på nettet når som helst - og hvor som helst. I en digital tidsalder sætter YouSee høje krav, så du kan gå hjem med det bedste af det bedste. Du kan også vælge tv-pakker med masser af fordele og muligheden for at se tv, når det passer dig – også på mobil og tablet, til når du er på farten. Med bredbånd fra YouSee får du ikke bare hurtigt bredbånd. Du får også al den bedste underholdning med tusindvis af prisbelønnede film og populære serier.
Vi har også et stort udvalg af smartphones til skarpe priser fra Samsung, Apple, HTC, Sony, Alcatel, Emporia og Huawei samt masser af lækkert tilbehør, tablets og iPads.

Tv, bredbånd og mobil til alle

Vi er garvede tele-eksperter, og vi ved, hvordan det rigtige tilbehør giver dig den bedste mobil-, tv- og musikoplevelse. Du kan altid prøve vores produkter live i butikken og få hjælp til at komme godt i gang med dit nye køb. Vi glæder os til at se dig i butikken i Aarhus.

Se andre Telebutik

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål

Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top