Download vores gratis app Bruuns Galleri ? Klik her

Vilkår og betingelser for brug

1. PERSONDATAPOLITIK
Steen & Strøm Danmark A/S (herefter ”Steen & Strøm Danmark”) indsamler og behandler personoplysninger som et naturligt led i driften af følgende 3 hjemmesider for vores respektive shoppingcentre:

1. www.fields.steenstrom.dk
2. www.bruuns-galleri.steenstrom.dk
3. www.bryggen.steenstrom.dk

 

Steen & Strøm Danmark har, som dataansvarlig for oplysningerne, vedtaget denne persondata- og cookiepolitik. Den fortæller dig, hvordan vi behandler de personoplysninger vi indsamler og behandler, når du anvender vores hjemmesider og tjenester, herunder når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer mv. Vi indsamler også cookies. Du kan læse mere om cookies nedenfor under afsnit 7.

Ved at benytte vores hjemmesider og tilknyttede tjenester samtykker du til, at Steen & Strøm Danmark behandler dine personlige oplysninger i henhold til denne persondata- og cookiepolitik.

Hvis du ikke kan acceptere vores persondata- og cookiepolitik, bedes du undlade at benytte vores hjemmesider.

Hvis du gerne vil i kontakt med os, er vores kontaktoplysninger:

Steen & Strøm Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 20, 2.
2300 København S
CVR-nr.: 19950905

 

Bruuns Galleris kontaktoplysninger:
Telefon: 70 20 89 09
E-mail: bruuns.info@steenstrom.com

 
2. PERSONLIGE OPLYSNINGER
Ved personlige oplysninger forstås alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, personens for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse, IP-adresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.


3. HVILKE PERSONLIGE OPLYSNINGER INDSAMLER OG BEHANDLER VI?
Som hovedregel kan du altid besøge centrenes hjemmesider uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, som nærmere beskrevet i det følgende afsnit. Du skal dog være opmærksom på, at hjemmesiderne anvender cookies, hvorfor en deaktivering heraf kan nedsætte vores hjemmesiders funktionalitet. Du kan læse mere om cookies nedenfor i afsnit 7.

Steen & Strøm Danmark har imidlertid brug for visse personlige oplysninger for at kunne interagere med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Der kan indsamles og behandles oplysninger om dig, når du:
- Opretter eller laver ændringer af dit Club Onlyou-medlemskab, f.eks. tilføjer en adresse.
- Sender os en forespørgsel, klage eller giver os feedback.
- I øvrigt giver os personlige oplysninger via hjemmesiderne eller på anden måde.

Der indsamles de personlige oplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privatadresse) for at kunne levere de ydelser, hjemmesidernes brugere efterspørger. Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan vores bruge-re anvender denne hjemmeside, så vi kan forbedre vores ydelser. Vi tilstræber at gøre det muligt for vore brugere at modtage præcis de oplysninger og tilbud, som de har interesse for. Du kan derfor altid ændre dine kontooplysninger og f.eks. angive, om du ønsker at blive kontaktet i forbindelse med tilbud på tjenester eller framelde dig nyhedsbreve.

Vi overholder altid de generelle principper, som er beskrevet efter de enkelte tjenester. Du kan læse om de enkelte tjenester i det følgende.

 

4. TJENESTER
4.1 Club Onlyou
Steen & Strøm Danmark tilbyder på centerniveau Club Onlyou-medlemskab. Her kan vi målrette vores kommunikation med dig ud fra dine angivne favoritbutikker og interesseområder. Her finder du også tilbud fra det tilvalgte center.

Steen & Strøm Danmark foretager behandling af følgende oplysninger:
- E-mail
- Titel
- Fornavn
- Efternavn
- Telefonnummer
- Login & password

Til brug for vores ydelse foretager Steen & Strøm Danmark behandling til brug for:
- logindata og browserdata hvor brugeren giver tilladelse til det
- Information vedr. abonnement
- Data, som automatisk indsamles på baggrund af brugeraktivitet på hjemmesiderne (jf. cookiepolitikken nedenfor)

Disse oplysninger videregives ikke til tredjepart.

Vi behandler disse oplysninger på baggrund af dit samtykke, og overholder de øvrige vilkår i denne persondata- og cookiepolitik.

 

4.2 MYPLAYS
Steen & Strøm Danmark tilbyder MYPLAYS-medlemskab. Her kan kunden optjene bonusser i centrene samt modtage særlige tilbud fra butikkerne i centrene.

Steen & Strøm Danmark foretager behandling af følgende oplysninger:
- E-mail
- Titel
- Fornavn
- Efternavn
- Telefonnummer
- Login & password

Til brug for vores ydelse foretager Steen & Strøm Danmark behandling til brug for:
- logindata og browserdata hvor brugeren giver tilladelse til det
- Information vedr. abonnement
- Data, som automatisk indsamles på baggrund af brugeraktivitet på hjemmesiderne (jf. cookiepolitikken nedenfor)

Disse oplysninger deles med de butikker i centrene, der har tilbud og bonusser i MYPLAYS.

Vi behandler disse oplysninger på baggrund af dit samtykke, og overholder de øvrige vilkår i denne persondata- og cookiepolitik.

 

4.3 Kundetilfredshedsundersøgelser

Vi bruger samarbejdspartnere til at gennemføre kundetilfredshedsundersøgelser. Via din deltagelse i disse kundetilfredshedsundersøgelser skal du angive dit navn og telefonnummer. Personoplysninger, som du i øvrigt angiver, f.eks. ris og ros eller anden tilbagemelding, du giver, bliver også behandlet, hvis du angiver det i undersøgelsen. Behandlingen er baseret på vores legitime interesse. Det er frivilligt for dig at deltage i kundetilfredshedsundersøgelser, og vi har derfor vurderet, at konsekvenserne for dit privatliv ikke overstiger vores legitime interesse. Oplysningerne, der kan knyttes til dig som person, slettes når undersøgelsen er gennemført.

 

4.4 Nyhedsbrev
Du kan særskilt tilmelde dig et eller flere af vores nyhedsbreve for vores centre, hvor vi indsamler oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Du vil altid kunne framelde dig denne service i hver henvendelse, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet. Du vil ikke modtage nyhedsbreve eller andre uopfordrede kommercielle henvendelser fra vores partnere uden forudgående samtykke. Du vil ved tilmeldingen til et af vores nyhedsbreve blive bedt om at give særskilt samtykke til elektronisk markedsføring.

Når vi sender e-mails, benytter vi en tracking-teknologi, som fortæller os om du har åbnet nyhedsbrevet og i givet fald hvilke(t) link(s) i nyhedsbrevet, som du har trykket på. Oplysningerne vil udelukkende blive benyttet til statistiske formål.

 

4.5 Kontakt med Steen & Strøm/kundeservice
Det er muligt for dig at kontakte os pr. telefon, e-mail, post og via vores hjemmeside. Hvis du kontakter os, indhenter vi og behandler de personoplysninger om dig, som du vælger at give os i din henvendelse. Formålet med behandlingen er at behandle og svare på din henvendelse.

Behandlingen er baseret på vores legitime interesse. Vi har vurderet, at det er nødvendigt for os at kunne svare på henvendelser fra kunder eller andre personer, som er i kontakt med os.


4.6 Sociale medie-plugins
Vores hjemmesider kan anvende plugins, der er stillet til rådighed af sociale netværk (såsom Face-book, Twitter, Instagram mv.). Disse plugins er kendetegnet ved logoet for det sociale netværk, som de tilhører.

Vi gør dig opmærksom på, at hvis du klikker på disse plugins, kan dit besøg på vores hjemmeside lægges på din konto hos det sociale netværk. For yderligere oplysninger om formål og omfang af databehandlingen på sociale medier og dine rettigheder i den forbindelse, og for at indstille funktioner til at beskytte dit privatliv, bedes du se privatlivsreglerne på hvert af disse hjemmesider, nedenfor:
• Privatlivsregler på Twitter: twitter.com/en/privacy  
• Privatlivsregler på Facebook: www. facebook.com/privacy/explanation
• Privatlivsregler på Instagram: help.instagram.com/519522125107875

Registrering og login via Facebook
Du kan logge ind på vores hjemmesider ved at bruge Facebook. Hvis du samtykker i det, deler Facebook de personoplysninger, som du har opbevaret hos Facebook, med os gennem at du logger ind via Facebook. Dette indebærer, at vi får adgang til alle oplysninger på Facebook, som du har accepteret som offentlige oplysninger, herunder navn, brugernavn, profilbillede, e-mailadresse, køn, fødsels-dato, erhverv, uddannelse, din postadresse, dine publikationer, hvad du »synes om« på Facebook og hvem dine venner på Facebook er.


4.7 Indhentelse af samtykke
Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine personoplysninger til de formål, der er beskrevet ovenfor.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor under afsnit 1, hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke eller ønsker yderligere oplysninger. Tilbagetrækning af samtykke berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækningen.

 

4.8 Videregivelse af personlige oplysninger
For at kunne levere vores ydelser til dig, er det nødvendigt at kunne videregive relevante personoplysninger om dig til de til vores forretningspartnere, med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

Hvis vi videregiver dine personoplysninger til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, indhenter vi forinden dit samtykke og informerer om, hvad dine personoplysninger vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse, og du kan også frabede dig henvendelser i markedsføringsøjemed i CPR-registeret (den såkaldte Robinsonliste).

 

5. VI INDHENTER IKKE DIT SAMTYKKE, HVIS VI ER RETLIGT FORPLIGTET TIL AT VIDEREGIVE DINE PERSONOPLYSNINGER, FX SOM LED I LOVPLIGTIG INDBERETNING TIL EN MYNDIGHED. HVOR OPBEVARES DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Personlige oplysninger opbevares og behandles på servere i Danmark og Frankrig. Nogle personlige oplysninger opbevares af Teradata France SAS, som behandler personlige oplysninger på vegne af Steen & Strøm Danmark i henhold til denne persondata- og cookiepolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til ovennævnte formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine personoplysninger. Herefter vil de blive slettet.


6. SIKKERHED
Vi passer på dine personoplysninger for at undgå, at de utilsigtet går tabt eller bliver ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig for fx diskrimination, ID-tyveri eller -svindel, økonomisk tab, tab af omdømme eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.


7. COOKIES
En cookie er en lille tekstfil, der anvendes til at indsamle oplysninger om dig, og som bruges til at genkende din computer eller mobiltelefon, og sende informationer om din aktivitet på hjemmesider og i apps.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Har du behov for hjælp hertil, er her en vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Blokerer eller sletter du vores cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hos Steen & Strøm Danmark anvender vi cookies på vores hjemmesider for at optimere hjemmesiderne og deres funktionalitet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies Steen & Strøm Danmark anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Vi har tilladt, at tredjeparter sætter cookies fra hjemmesiderne (såkaldt tredjepartscookies), og vi indgår regelmæssigt aftaler eller partnerskaber med Ad-servervirksomheder. Det betyder at cookies placeres på brugerens computer, tablet eller telefon, når der klikkes på en annonce, for at registrere brug af den pågældende annonce.


8. DINE RETTIGHEDER
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvor de stam-mer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, og hvem, der modtager personoplysninger om dig, i det omfang vi videregiver personop-lysninger i Danmark og/eller udlandet. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Hvis de personoplysninger, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine personoplysninger. Det kan fx gælde, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, under-søger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine personoplysninger til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine personoplysninger.

Du kan have ret til dataportabilitet i det omfang behandlingen foretages automatisk. Dataportabilitet indebærer en ret til i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage personoplysninger om dig selv, som du har givet til os, og du har ret til at transmittere disse oplysninger til en anden dataansvarlig uden hindring.

Hvis du ønsker at benytte dig af en eller flere af dine rettigheder anført ovenfor, kan du benytte vores kontaktoplysninger, som anført under pkt. 1.
For skriftlige henvendelser om vores behandling af personoplysninger beder vi dig om at kontakte os på følgende e-mailadresse: GDPR.Danmark@steenstrom.com

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, herunder at vi ikke har imødekommet din anmodning i henhold til ovenstående, har du også mulighed for at tage kontakt til Data-tilsynet på dt@datatilsynet.dk eller +45 33 19 32 00.


9. ÆNDRING OG OPDATERING AF DENNE PERSONDATAPOLITIK
Vi overholder altid kravene til beskyttelse af personoplysninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik.

Denne persondata- og cookiepolitik gælder fra den 1. december 2018. Steen & Strøm Danmark kan ændre denne persondata- og cookiepolitik med en måneds varsel, hvilket vi vil informere brugere om.

 

#JustAsk

vi svarer r
i løbet af en time
på vores facebook side

Stil dit spørgsmål
Åbningstider

Hverdage kl. 10 - 20 / Weekender kl. 10 - 18

Phone : 70208909
> Kontakt os

Top