Mode

Bertoni i Bruuns Galleri

Ung, skandinavisk herremode

Bertoni i Bruuns Galleri klæder dig på med et ekstra lille pift for at få din herregarderobe til at stå helt skarpt.

Lige siden 1972 har det århusianske brand med det italienske navn været indbegrebet af skandinavisk design, gode priser, den perfekte pasform og sans for detaljen.

Kom forbi butikken og bliv inspireret af det kæmpestore udvalg af ung herremode – lige fra casual jeans og hverdagstøj til skarpe jakkesæt, der virkelig lader din personlighed træde i karakter. Som Bertonis ejer, Klavs Breckling, mener, skal alle mænd have råd til et ordentligt jakkesæt, hvorfor det udgør et helt essentielt fokus hos Bertoni – og altid med internationale tendenser og god komfort til enhver situation.

Det ærlige produkt, bæredygtighed og det økologiske mindset er dybt forankret i Bertonis sortiment, som rammer og favner bredt, når det kommer til at inspirere dig og din herregarderobe.

Service med det lille ekstra

I vores butik bliver du mødt med personlig og engageret betjening, og du vil hurtigt mærke, at vi alle er garvede modeentusiaster, der brænder for detaljen i tøjet og den gode shoppingoplevelse. Vi hjælper dig gerne med at finde din nye stil eller blot vise dig nye tendenser eller detaljer, som kan gøre dig endnu mere skarp.

Kig forbi næste gang, du er i Bruuns Galleri, og bliv inspireret fra top til tå.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
bertoni-838

Bertoni

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Only
Åbent
TILBUD
Wagner
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!