Mode

Bianco i Bruuns Galleri

Trendy, dansk design

Bianco i Bruuns Galleri er butikken for dig, der jagter de nyeste tendenser i skomoden. Vi lever og ånder for sko og inspireres af den internationale catwalk, kunst, musik, street fashion, den europæiske undergrundskultur og de nyeste trends. Med vores blik for de små, stilfulde detaljer omsætter vi det til trendy fodtøj i alle afskygninger, der frister skoentusiaster verden over – hvad enten det er til fest, business eller hverdag.

Løbende inviterer vi udvalgte fashionistas og gæstedesignere til at give sit bud på en smuk, inspirerende og trendy kollektion til at pryde butikkens hylder og give dig inspiration til dit næste par sko.

Til hende tilbyder vi blandt andet stiletter, sneakers, ballerinaer, flade sko, sandaler, ankelstøvler, klassiske chelsea boots samt vinterstøvler. Til ham disker vi op med blandt andet sneakers, business, ankelstøvler og vinterstøvler. For at sætte prikken over i’et har vi også et hav af accessories som tasker, handsker, bælter, solbriller, skopleje og meget mere.

Oplev den gode service i Bianco

I vores butik i Aarhus vil du hurtigt opdage, hvordan personlig og nærværende betjening bidrager til shoppeoplevelsen - her sættes dine behov og ønsker nemlig altid i centrum. Vores ekspedienter er skoentusiaster med stort S og er altid opdaterede på alle de nyeste tendenser inden for skomoden og tilbehør og kan give dig en masse gode input, når du trænger til inspiration.

Besøg os i dag i Aarhus, og gør en handel, der vil få både dit look og dine fødder til at juble.

bianco-footwear-541

Bianco

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!