Restauranter

Caffé Pascucci

Caffé Pascucci - italiensk kaffebar

Har du nogensinde smagt en espresso toppet med vaniljecreme? En kaffe lavet på kornsorten byg? Eller fået en hip kolbekaffe til blot 30 kroner?

Den italienske kafferister Pascucci har lagt navn til mere end 700 kaffebarer verden over, men cafeen i Bruuns Galleri er deres første i Aarhus.
Pascucci har mange ting på menuen lige fra traditionelle kaffevarianter til te, iskaffe og coldbrew. Derfor er det en dyd at give en god service og rådgive kunderne, så de får den rigtige kop, uanset om de har lyst til en stærk espresso fra morgenstunden eller varm chokolade til familiens yngste.

I kraft af det italienske bagland får kaffebaren en række usædvanlige kaffevarianter på menuen, som ikke er set før i Aarhus.
En Barley Espresso er eksempelvis lavet på kornsorten byg med tilsat sukker, og en spicy Ginseng Coffee består af en espresso med den sunde ginseng-rod. Folk med en sød tand kan bestille en Caffe Confuso, der består af en espresso toppet med vaniljecreme, og hvis man har brug for et skud sundhed, skal man bestille en økologisk Matcha Chai.

Hvis man er til hip kolbekaffe, byder Caffé Pascucci på håndbrygget Burundi Cup of Excellence filterkaffe til 25 kroner eller i en V60-kolbe til 30 kroner. Til den lille sult serverer kaffebaren desuden forskellige typer kage og brød som eksempelvis snegle, træstammer og boller, ligesom man kan sætte tænderne i en klassisk italiensk tiramisu og et udvalg af konditorkager.

Caffé Pascucci

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE