Restauranter

Nyhed
Café Pascucci er tilbage, og utallige nyheder venter dig. Kom og smag vores traditionelle italienske kaffe og nybagte danske lækkerier - det perfekte match til ægte kaffeelskere!

 

Beskrivelse af konceptet

Café Pascucci butikkens produkter er baseret på fair trade og økologiske certificeringer. Konceptet kombinerer den italienske kaffetradition med den internationale trend. Vi tilbyder sunde, miljøvenlige menuer bestående af infusioner, varm og kold te, frugtjuice samt lækker mad. Kernen i Pascucci udgøres af espresso og kaffeopskrifter. Det er ikke blot en café, men en butik med et bredt sortiment af single origin kaffe og kaffe blends ristede i Danmark. Kom og vælg din favoritkaffe og nyd den derhjemme!

 

Pascuccis espressoblanding er økologisk certificeret og repræsenterer på samme tid traditionel italiensk kaffe af højeste kvalitet. Til vores ”grab and go” produkter anvendes bionedbrydelige og komposterbare materialer med en kort nedbrydningstid for at mindske påvirkningen af miljøet. De stilfulde møbler er fremstillet af naturmaterialer med fokus på komfort og design såvel som ægte italiensk stil. F.eks. den typiske italienske bardisk som indbyder til en hurtig espresso og en hyggelig snak. Stemningen skabes af lys og mennesker, som forstærker de tekniske elementer i rummet. Den innovative teknologi forvandler sig til eksklusiv design og indretning. Mokkakanderne på væggene, espressomaskiner, kaffekværne og bryggeudstyr signalerer kaffeidentitet og høj kvalitet.

 

Vores filosofi

Café Pascucci – et alternativt projekt

Dette projekt er opstået for at berette om det, der ligger bag vores verden, hvad den indeholder, hvad vi vil ændre med vores arbejde, og hvad vi mener, når vi snakker om at være innovative og om at være i front. Det begynder med jorden: Alt hvad vi gør baserer sig på landbrug. Vi samarbejder direkte med landmændene, med deres kooperativer og deres kvalitetsforbedringsprojekter. Vi støtter landmændene igennem teknikere, som laver forskning og agronomiske studier. Vi støtter dem i at forbedre deres arbejde og i at opnå økologisk certificering. Vi styrker relationerne ved at fastholde et stærkt fokus på rimelige handelsaftaler. Vi investerer for at kunne udbrede håb, know-how og information. På denne måde skaber vi kvalitet og innovation. På denne måde skaber vi nytænkning.

 

Mission

Styrke vores lederskab som et firma med blik for økologi, landbrug, og en forenet verden: Vores firma har sine rødder i landbruget. Vi samarbejder direkte med landmændene, med deres kooperativer og deres kvalitetsforbedringsprojekter. Vi støtter landmændene med agronomer som laver forskning, og vi støtter dem økonomisk, så de kan forbedre sig og opnå økologisk certificering. Vi plejer relationerne ved at holde fast i rimelige handelsaftaler. På denne måde skaber vi kvalitet og innovation.

Caffé Pascucci

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE