Restauranter

Dalle Valle

God stemning og god mad

Dalle Valle i Bruuns Galleri er en hyggelig café, der er kendt for lækre retter og boblende cocktails. Vi lægger stor vægt på høj service og god kvalitet, og du vil altid blive mødt af en god stemning hos os.

Hos Dalle Valle gør vi os umage. Vores menukort indeholder alt lige fra brunch og sandwiches til salater, tapas og nachos - og selvfølgelig vores velkendte buffet. Vi søger altid for at være blandt de bedste inden for cafébranchen, så du kan få den bedst mulige oplevelse. Hvad enten du ønsker en lækker ret fra menukortet, en forfriskende cocktail eller en svampet brownie, kan du finde det hos Café Dalle Valle i Aarhus.

Brunch hos Dalle Valle

Noget af det, vi er kendt for hos Dalle Valle, er vores lækre og overdådige brunchbuffet, der indeholder alt, hvad hjertet begærer. Vælg mellem croissanter, æg, bacon, frisk frugt og meget mere, som du kan nyde i vores hyggelige café med dem, du holder af.

Når du spiser brunch hos os, garanterer vi, at du bliver mæt, og du er altid velkommen til at tage dig god tid til at færdiggøre dit måltid. Vi sørger for, at du får det afbræk fra hverdagen, som du har fortjent, hvor du kommer helt ned i gear og er tilstede i nuet med dem, du holder af - endda med god udsigt ud over Aarhus.

Buffet dagen lang

Ud over vores lækre brunch har vi også en frokostbuffet og en aftenbuffet, hvor vi serverer lækre retter som forårsruller, lasagne, laks og alverdens salater. Uanset hvornår på dagen du har brug for et lækkert og mættende måltid mad, har vi altid noget klar til dig.

Du kan naturligvis også vælge en ret fra vores menukort, der byder på endnu flere lækre retter, så du kan få lige netop det at spise, som du har lyst til – i ægte Dalle Valle-stil.

Lækre cocktails

Skal du fejre noget, eller har du bare lyst til at gøre hverdagen til en fest? Så er vores udvalg af lækre og flotte cocktails lige noget for dig. Du forbinder måske ikke Dalle Valle med cocktails, men det er kun fordi du ikke har prøvet vores udvalg af klassiske, søde og forfriskende cocktails endnu.

Brug dem som en festlig afslutning på en god middag med familien, eller gør shoppeturen med vennerne ekstra eksklusiv med en god cocktail hos os. Vores lange åbningstider giver dig mulighed for at tage jer god tid til at hygge og få snakket om alle de ting, I ikke har tid til at vende i hverdagen.

Parkering

Kommer du til Dalle Valle i bil? Så kan du parkere i vores parkeringskælder, hvor du både finder almindelig parkering, handicapparkering og ladestandere, så du kan lade din elbil op, mens du er inde og spise et lækkert måltid hos Dalle Valle.

Når du parkerer i vores parkeringskælder, betaler du pr. påbegyndte halve time. Du behøver således ikke at skynde dig at blive færdig med at spise, fordi du ikke har mere tid på din parkeringsbillet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Dalle Valle i Aarhus!

Save Icon selectedSave Icon
dalle-valle-794

Dalle Valle

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE