Mode

Julie Sandlau i Bruuns Galleri

Smykker med sjæl

Julie Sandlau i Bruuns Galleri er et smukt univers med en luksuriøs kollektion af smykker, inspireret af tværkulturelle trends og naturelementer, fortolket igennem en skarp skandinavisk og minimalistisk linse.

Lige siden sin spæde start har Julie Sandlau haft en stærk passion for hele smykkeprocessen, lige fra udvælgelsen af eksklusive ædelsten til skabelsen af glamourøse smykker. De har en let og elegant skønhed, som er skabt med passion og personlighed – hver gang. Det giver smykkerne en helt særlig sjæl og dig uendelige muligheder for at pryde dit smykkeskrin og din personlige stil.

Garvede smykkeentusiaster

Træd ind i vores smukke butik, og bliv inspireret af armbånd, øreringe, halskæder, ringe og vedhæng af gedigent håndværk og i smukke silhuetter. Vi har gjort Sterlingsølv, 22 karat guld-belægning og elegante ædelstene til vores ekspertise og er selv inkarnerede fans af smykkernes klassiske design med et strejf af vintage. Vi deler gerne ud af vores begejstring, når du er på jagt efter den helt rigtige detalje, der giver din stil et sofistikeret glimt i øjet. Vi glæder os til at se dig her hos Julie Sandlau i Bruuns Galleri.

Save Icon selectedSave Icon
julie-sandlau-213

Julie Sandlau

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Neye
Åbent
Pieces
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!