Personlig pleje

Matas Natur i Bruuns Galleri

Fordi vi hilser en grønnere livsstil velkommen

Vi tror på naturlig skønhed og glæden ved at tilvælge bæredygtige, grønne og økologiske varer og vi vil godt friste dig til at leve lidt grønnere.
Vi har været rundt i verden - og lige henne om hjørnet - for at samle et stort udvalg af spændende, naturlige mærker og produkter hjem til vores butikker. Der er helt nye mærker og en række gamle kendinge, som bidrager til at fremme din indre og ydre skønhed.

Naturlig skøn

Matas Natur har fokus på balancen mellem det indre og det ydre. Vi tilbyder produkter til din indre skønhed blandt andet i form af vitaminer, kosttilskud, økologiske fødevarer og lækkerier til den lille sult. Samtidig gør vi det lettere for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger skønhedsprodukter, fordi vi har samlet et stort udvalg mærker, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller særligt bæredygtige.

Vi har en forkærlighed for danske og nordiske mærker og glæder os over at kunne præsentere dig for bl.a. islandske SKYN, og danske RAZspa. Vi er også stolte over at introducere INIKA, Jurlique, 100bon, Ecooking, Sard, Lavera, Mádara, IDUN og Benecos, der blandt andet byder på økologisk hudpleje, makeup og naturlige dufte.

matas-natur-365

Matas Natur

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Rituals
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!