Mode

Neye i Bruuns Galleri

En verden af tasker og tilbehør

Hos NEYE i Bruuns Galleri finder du Aarhus’ bedste udvalg af tasker og tilbehør. I vores inspirerende butik kan du finde hylder med alt fra punge, bælter, paraplyer, penalhuse og accessories til et bredt spektrum af tasker, rygsække, kufferter og rejsetasker. Du kan altid forvente produkter i bedste kvalitet og fra de mest eftertragtede mærker såsom Samsonite, Adax, Fjällräven og JEVA.

Taske- og læderekspert

NEYE er en af landets førende taskeeksperter, og vi har speciale i lædervarer. Derfor kan du altid forvente produkter i bedste kvalitet, når du handler hos os. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af kvalitetstasker og –kufferter i klassisk og moderne stil. Fælles for taskerne i vores sortiment er, at de holder godt og kun bliver smukkere med årene, hvis du passer ordentligt på dem.

Fordi vi er eksperter i tasker og lædervarer, kan vi altid vejlede og rådgive dig om eksempelvis pleje af dine tasker, ligesom vi også gør en dyd ud af at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter. Det er afgørende for os, at du ikke går forgæves, når du besøger os i NEYE i Bruuns Galleri. Med imødekommende og kvalificeret ekspedition sørger vi derfor for at bidrage til, at du får en god shoppeoplevelse hos os.

Vores historie

Med faglig ekspertise siden 1881 har vi en stolt arv, som vi viderefører hver dag igennem vores stærke passion for det lækre tilbehør, der både kan fuldende dit look eller gøre din hverdag lettere.

Desuden er det vigtigt for os at tage ansvar og give tilbage til samfundet, hvilket vi gør gennem NEYE-fonden. Vores overskud går nemlig ikke til aktionærer, men til forskningsprojekter og professorater inden for sygdomsbekæmpelse. Når du køber en taske eller noget andet i NEYE – i Aarhus eller i en hvilken som helst anden by – støtter du derfor samtidig et godt formål. Derfor er vores tasker ’tasker med et formål’.

Klub NEYE

Er du vild med tasker? Så er Klub NEYE den helt rigtige klub for dig. Her får du nemlig en masse fordele i NEYE i Aarhus – og i alle vores andre NEYE-butikker. I vores nyhedsbrev bliver du præsenteret for gode tilbud, spændende konkurrencer og inspirerende nyheder. Derudover holder vi hvert år klubdage, hvor alle vores medlemmer får 20% rabat på de fleste af vores varer, ligesom du også får 20% rabat på din fødselsdag. Meld dig ind i dag, og få glæde af alle fordelene.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
neye-703

Neye Field's

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vero Moda
Åbent
Deichmann
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!