phenumb_WEB
Mode

Vi er "phenumb copenhagen” og er Danmarks nye modebrand. VI henvender os hovedagligt til kvinder, med footwear og accessories til den modebevidste og trendfokuserede kvinde.

 

Vores footwear håndlaves i Portugal i super lækre kvaliteter, men samtidig med stort fokus og respekt for priserne.

 

Vi er et kreativt og fashion fokuseret firma, der har planer om at skabe det næste globale eventyr for et dansk fashion brand.

Igennem lynhurtigt trendtilpasning af varer, farver osv. vil vi konstant være hurtigreagerende i et bevægeligt marked, hvor der konstant

er efterspørgsel på nye, spændende og anderledes produkter fra kunderne i markedet.  

 

Vores filosofi omkring detailleddet er, at dette led er super vigtigt. Vi ønsker at lytte til kunderne - vi vil være der, hvor kunderne er og samtidig have den gode skrive konstant in mente.

Det er klart, vi er samtidig et online brand, som konstant vil udvikle og nytænke denne del af konceptet og brandingen. 

 

Materialerne er selektivt udvalgt og vi har et stort fokus på bæretygtugthed i produkter og produktion, samtidig med en høj produktionsstandard går hånd i hånd.

 

At være et globalt brand stiller store krav til os som virksomhed og vores kollegaer i firmaet. Vi forventer derfor altid en høj grad af dedikation, interesse og generel viden om markedet, produkterne, historien osv - hvilket gerne skulle afspejle sig i en synlig service overfor vores mange kunder. 

 

Alle er velkomne i vores phenumb familie og vi håber at byde endnu flere kunder ind i vores helt nye verden.

 

Save Icon selectedSave Icon

Phenumb Bruuns Galleri

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Name it
Åbent
Vero Moda
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!