Mode

Pieces i Bruuns Galleri

Et uimodståeligt univers

Hos Pieces i Bruuns Galleri finder du accessories og lækre items i lange baner. Er du til tilbehør i farvestrålende designs, klassiske silhuetter, enkle former og trendy styles, finder du det hele under samme tag hos os - og så endda til meget overkommelige priser.

Vi værdsætter simplicitet og vores skandinaviske rødder, som vi viderefører i vores designs af tilbehør og ready-to-wear-items, der får den stilfulde kvinde til at træde i karakter med dét lille ekstra. Pieces er derfor også den oplagte destination, når du er på gavejagt. Men bliv ikke overrasket, hvis du også lige kommer til at købe en lille gave med til dig selv - for fristelserne er mange.

Service med stort S

Gå på opdagelse i vores univers til enhver tid og stil. Alt fra bælter, tasker, smykker, halstørklæder, undertøj, basic items og sko til lækre jakker, skjorter, bluser, T-shirts, kjoler, bukser, jeans og cardigans pryder vores lille, charmerende Pieces i Aarhus.
Opmærksom og imødekommende betjening sørger for, at du altid kan få inspiration og et kvalificeret svar på alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at se dig.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
pieces-343

Pieces

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
TILBUD
Only
Åbent
SPORT 24
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!