Services

QuickRep i Bruuns Galleri

Praktisk og lige til

Før du tager en tur rundt i Bruuns Galleri i Aarhus, kan du med fordel smutte en tur forbi QuickRep, hvis du skal have repareret din smartphone eller tablet. Så fikser vi problemet, mens du shopper eller tager en kaffepause. Reparationen er klaret en time senere, så det bliver ikke mere enkelt. Samtidig kan du købe tilbehør til din iPhone, iPad, Samsung, Nokia og mange andre mærker. Vi vejleder dig gerne, da vores team af medarbejdere elsker den tekniske verden og har et grundigt kendskab til de forskellig mærker og modeller.

Danmarks bedste inden for mobil- og tablet reparation

QuickRep er en del af iExpert.dk, og af Trustpilot blev vi i 2011, 2012 og 2013 kåret som Danmarks bedste inden for mobil- og tablet reparation. Du kan derfor trygt overlade din iPhone, iPad, HTC eller Samsung mobil til os, uanset om der er tale om fejl ved hardwaren eller softwaren. Vi kan fjerne skadeligt software som virus og spyware eller udskifte reservedele, opgradere ram, strømforsyning, drev, harddisken og meget andet. Vil du gerne have bedre styr på programmerne på din computer, opdaterer eller geninstallerer vi også gerne styresystemet til din computer.

Når du afleverer din computer eller mobil hos os, får du et bud på, hvad det vil koste. Vi går først i gang med reparationen, når du har accepteret tilbuddet. Vi har som minimum seks måneder garanti på de reparationer, vi udfører, så du kan være helt tryg.

Du finder os på 1. sal – lige ud for Vero Moda. Vi glæder os til at yde dig den bedste service, så du igen kan være godt kørende.

quickrep-pop-up-shop-955

QuickRep

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Telia
Åbent
Telenor
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!