Mode

Zizzi i Bruuns Galleri

Butik med modetøj til store kvinder

Hos Zizzi finder du alt dét, du har brug for til hverdag og fest. Hvad enten du skal stilrent arbejdstøj, almindeligt, pænt hverdagstøj eller flotte kjoler til fest, så finder du det hele i Zizzi butikken i Bruuns Galleri. Vores hjælpsomme personale står altid klar i butikken til at hjælpe dig, hvis du mangler den helt rigtige størrelse til din pasform.

Det kan i det hele taget være svært at finde lækkert modetøj til store kvinder, fordi både pasform, kvalitet og stilen helst skal gå op i en højere enhed. I Zizzi butikken i Bruuns Galleri finder du derfor et bredt udvalg fra overdele som bluser, toppe, t-shirts og tunikaer til jeans, bukser, leggings og nederdele foruden overtøj, jakker, strik, shapewear og badetøj.

Er du på udkig efter smarte accessories, finder du både tørklæder, bælter og plus size strømpebukser hos Zizzi i Bruuns Galleri.

Hvem er Zizzi?

Zizzi er et af Europas absolut førende mærker, når det gælder stilsikker fashion i størrelse 42 til 56. Butikken i Bruuns Galleri er blot én ud af 120 konceptbutikker spredt ud over Europa. Med udgangspunkt i de seneste trends og tendenser, kan du til enhver tid finde et stort udvalg af mode, der også har fokus på perfekt pasform, ligesom det erfarne butikspersonale altid står klar til at hjælpe med gode råd om fitting og styling.

Med en stærk passion har Zizzi nu i flere år designet de lækreste plus size kollektioner til kvinder, som ikke vil nøjes med almindeligt tøj. I butikken finder du derfor det seneste inden for curvy fashion, som altid er baseret på de nyeste tendenser og trends fra catwalken. Hos Zizzi er du sikkert på at finde en pasform, der passer din højde og drøjde, og som fremhæver dine kvindelige former. Materialerne er altid i top, og du kan altid forvente en høj kvalitet hos Zizzi i Bruuns Galleri.

zizzi-690

Zizzi

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Pieces
Åbent
TILBUD
Synoptik
Åbent
TILBUD
Pilgrim
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!