nyhedsbrev_DIY

DIY

24 SEPTEMBER - 03 NOVEMBER, 11:14 - 01:00

icon

Kreative projekter i efterårsferien

(U)hyggelig kreativ efterårsferie

Er du klar til efterårsferien? Vi har samlet de bedste idéer til kreative og DIY- (Do It Yourself) projekter, som du kan hygge dig med i ferien. Slip din indre kreative kunstner fri, fordyb dig og forkæl dig selv og familien!   

Efterårsferien er oplagt til hyggelige timer med kreative projekter. Planlæg en dag sammen med familien i Bruuns Galleri og besøg blandt andet BR, Bog og Idé eller Søstrene Grene, hvor du fx finder kreakasser, hobbykufferter, tusser til fx sten-, kastanje- og tekstilmaling samt et stort udvalg af hobbyartikler, brætspil og puslespil. Lav fx aftryk af blade på lærreder eller lav kastanjer til ophæng — lad kreativiteten spire og se flere af vores forslag til DIY-projekter nedenfor.Find også inspiration til hjemlig hygge i efterårsferien hos Jysk, Imerco eller Bahne. Hos Bahne finder du fx flotte drejede lys i brunlige nuancer, som skaber den helt rette hyggestemning.  

Har du styr på Halloween? Brug efterårsferien på at finde udklædning og lav selv uhyggelig og kreativ halloween-pynt, snacks mm. Hent inspiration i vores butikker, fx hos Søstrene Grene eller Bog og Idé. Hos BR finder du et stort udvalg af kostumer, og også H&M og Kvickly har udklædning til Halloween. Mangler du hårpynt til Halloween, så har Normal både hårpynt samt hårelastikker. Og er du kreativ med Halloween-snacks, så hent inspiration hos Kvickly eller kig fx efter kagedekoration, farver og nye bageforme til ferien og til Halloween hos Imerco.

 

Vi har samlet 10 fantastiske idéer til kreative DIY-projekter i efterårsferien og til Halloween.

DIY-projekter:

  • Mal med tusser på kastanjer, sten, glas, tekstiler mm. Tegn fx spooky øjne på kastanjer til Halloween — du finder et stort udvalg af tusser (all-around-penne) hos BR og Bog og Idé
  • Lav aftryk af blade med akrylmaling på lærreder eller papir — maling og lærreder finder du hos Søstrene Grene
  • Lav kastanjer til ophæng eller edderkoppe-kastanjer — du finder garn i alle farver hos Søstrene Grene
  • Lim små filtkugler på grankogler — filtkugler fås hos Søstrene Grene
  • Skær et flot græskar-hovede til Halloween — Græskar finder du i Kvickly
  • Lav dit eget halloween-pynt — find inspiration hos Søstrene Grene eller find fx et spooky slim-kit hos Bog og Idé
  • Lav små spøgelser af fx Silk Clay — Silk Clay fås hos BR
  • Lav din egen halloween-maske i karton — køb karton hos Bog og Idé eller Søstrene Grene
  • Lav slikkepinde-spøgelser — køb slikkepinde og hvide servietter i Kvickly 
  • Bag uhyggelige pølsehorn fx troldefingre — køb ind til dej, pølser, mandler og ketchup i Kvickly 
 

Vi ses i efterårsferien i Bruuns Galleri og husk at nyde en varm kop kakao, en kop kaffe eller en lækker frokost på en af vores restauranter eller caféer!