BRUUNS_KJOLER_WEB

Kjole guide

icon

Sommerens kjoler

Hos Bruuns Galleri har vi et stort udvalg af forårets og sommerens kjoler - både til hverdagens fest og til de fester, som involvere rose, dans på bordene og en lille hæl.

Forårets- og sommerens største tendens - Oversize kjoler

Oversize kjoler er én af forårets og sommerens store tendenser. De voluminøse kjoler er klædelige til de fleste, feminine og samtidig utrolig behagelige at have på. Og bedst af alt, så er de nemme at style! Style oversize kjolerne med farverige sandaler, et par chunky ankellange støvler eller loafers fra Phenumb.

Knælange kjoler

Hos Message og Pieces finder du de farverige knælange kjoler. Du kan finde kjoler helt uden ærmer eller kjoler med store pufærmer. Begge dele er et hit!

Kjoler med pang

Forårets og sommerens farver kan man kun komme i godt humør af. Vi ser farver som gul, lyserød, lyseblå, mint, brun, beige og pink og nogle af kjolerne indeholder næsten alle disse farver. Hos Bahne finder du et hav af smukke, farverige kjoler.

Sommerens fester

Står du og mangler kjolen til studenterfesten, konfirmationen eller brylluppet? Så har Tiger of Sweden et gode bud på den helt perfekte festkjole. 

Kig ind forbi Bruuns Galleri og lad sommerfesten indtage dit sind. Og husk, at vores butikker har personale, som altid er klar med hjælp og vejledning.