OL i Bruuns Galleri

icon

Vi støtter de danske OL atleter

Yes! Endelig er det igen tid til at støtte og heppe på de danske atleter, på tværs af sportsgrene, kompetencer og de danske hjem. OL i Tokyo er over os, og hvilken bedre anledning end lige netop OL, til atter at samle os i de røde og hvide farver!

Har du styr på setuppet til årets Sommer OL?

OL kan være et samlingspunkt, for venner og familie. OL kan også, i lige så høj grad, være skøn alenetid. Uanset, hvad OL er for dig, så har Bruuns Galleri din ryg! Mangler du snacks, lækker mad (både af den nemme, og af den mere avancerede slags), en nyskærm, højttalere, udstyr til at rykke seancerne udendørs. Så kan du finde det i Bruuns Galleri.

De bedste snacks til OL finder du i…

Uha! Snacks er jo emne, som i den grad kan dele vandene. Men hos Bruuns Galleri tør vi næsten godt love, at I ikke kan gå forgæves. Kig forbi Cirkel Café, Espresso House, Frellsen Chokolade, Kvickly, Lakrids by Bülow, Nespresso, Normal eller Summerbird, og oplev en verden af både søde og salte sager.
Fik vi nævnt noget, som skal med dig hjem næste gang, du kigger forbi Bruuns Galleri?

Men hov, hva’ med mad?

Nårh ja, selv den bedste snack-etape kan have brug for et ordentligt måltid mad ind imellem. Herfra er det store spørgsmål bare: er I gør-det-selv-typerne, eller trækker take away jeres hjerter hjem?

Til dig, der er til hjemmegjort

Bruuns Galleri har et bredt udvalg af både gode råvare, og lækkert udstyr til køkkenet. Kig forbi Kvickly og vælg lige de gode sager, som du vil hygge om dine venner med! Eller kig forbi Imerco, og find lige den dims, som vil sætte prikken over i’et i dine gastronomiske kreationer, og som vil imponere dine gæster!

Til dig, der er til hjemmebagt

Nyder du i stedet bedre maden, hvis du ikke selv skal stå i køkkenet, så er Bruuns Galleri har også for dig! Kig forbi Anettes Sandwich, Det Grønne Køkken, Den Græske Delikatesse, Joe & The Juice, Marmaris, Sunset Boulevard eller Sushimania, og overrask dine gæster med god mad!

KOM SÅ DANMAAARK!!

I Bruuns Galleri hepper vi med jer! I kan altid søge både råd og vejledning hos butikkernes personale. Alle står vi klar, til at giver jer nogle gode dage i OLs tegn, og hjælpe jer fra Bruuns Galleri, med lige det, som I mangler. Ses vi I Bruuns Galleri?