28595 BG-BRY_Velkommen tilbage_Description list slider_1920x580px_360kb

Udsalg i Bruuns Galleri

icon

Udsalg i Bruuns Galleri

5 tidsløse trends, du kan finde på udsalg nu

Hænger udsalg og trends sammen? Det kan vi love jer for, at de gør! Fordi selvom en sæson passerer, så tillader de nye sæsoner kun flere trends, mens de, der allerede findes, stadigvæk gør sig gældende. Så det er nu, at I kan gøre jer sommerens kup!

Og for at gøre det overskueligt, så har vi samlet 5 gode bud på, hvad man kan kigge efter ved sommerens udsalg. Kig med nedenfor, og følg med på Facebook, hvor vi løbende ligger alle butikkernes gode tilbud op. 

Sandaler

Måske det mest omdiskuterede stykke fodtøj, gennem tiden? Ah, og så alligevel? Men lige meget hvad, så er sandalerne altså kommet for at blive. De seneste par år har haft et stort fokus på ergonomiske fordele, hvilket selvfølgelig er skønt! Og netop det fokus har givet sandalen sin tidløshed tilbage. Så hop ind forbi os og find lige den sandal, som passer til din sommer garderobe.

Stop f.eks forbi Phenumb Copenhagen som har et stort udvalg af lækre og farverige sandaler, som både er gode at gå i og flotte til dit sommer outfit!

T-shirts med print

Graphic tees. T-shirts med print. De kommer i alle farver, og i alle de grafiske udtryk, man overhovedet kan forestille sig. Og bedst af alt, så er de en genial basis-overdel at have i sit klædeskab. De kan bruges til både bukser, nederdele og shorts. Og under strik, cardiganer og kjoler med spaghettistropper. Et hav af muligheder! Og med muligheder, kommer også muligheden for at sætte sit eget personlige præg på trenden. Find lige den Graphic tee, som vil fuldende dit personlige udtryk hos bl.a. Only og Vero Moda, som altid har en masse fine t-shirts med prints, som passer til enhver stil.

Strik

En tidløs overdel. Som jo, på det seneste, har været specielt populær som vest. Men strik har altid været en tidløs følgesvend. Både på kolde sommeraftener, og som ekstra lag om vinteren. Hver sæson har haft sit bud på strik. Chunky, tyndt, tætvævet eller med mønster. Vi har set det hele. Og hver gang har alt været tilladt. Så find den strik, der passer tidløst ind i din garderobe. Der er strik, hvor enhver smag.

Message har en masse fine striktrøjer lige nu - stop forbi dem og find den rigtige til lige netop dig og så er du klar til de lange sommer aftener ude.

 

Brune nuancer

Vi har set utroligt meget pastelfarve det seneste år, og trenden fortsætter endnu. Men vil man gerne ramme den tidløse note, og stadigvæk bruge sine pasteller om to år, så kan det være en god ide at kigge i de brune nuancer. Lysebrune karamelfarver (ud over at lyde lækkert?) er et sikkert hit, som altid vil være relevant i dit klædeskab. Som base, som show-piece. Det gør ingen forskel. De brune nuancer er kommet for at blive. Skal dit klædeskab forsynes?

Kjoler

Og lige i tide! Der er denne gang et godt udvalg af kjoler med på udsalget i Bryggen. Pasteller. Med blonder. Klassiske. Med mønster. Det hele er at finde i Bryggens mange butikker. Så kom ind forbi og shop en kjole, og lad dine ben mærke sommersolen. Og planlægger du at danse på bordene, så har vores butikker også gode bud på cykelshorts, til at have under. Smart!

Lige nu har Envii et stort udvalg af smukke kjoler i fine sommer prints og farver. Find de populære midi kjoler hos dem eller en kort slå-om kjole til de varme dage i solen.

Lyder det spændende? Vi synes i hvert fald, at der er gode bud på fornyelse til klædeskabet. Så hop ind forbi os og find lige dét, som jeres sommer mangler.

God tur, og vi glæder os til at se jer!