Fall Fashion

02 SEPTEMBER - 18 OKTOBER, 08:05 - 02:00

icon

Efterårets største modetrends

Efteråret er snart på vej, og du kan godt glæde dig! Vores butikker er nemlig fyldte med nye lækre efterårsvarer, og vi har lavet en fin guide til, hvad der bliver sæsonens helt store modetrends, og hvad du skal gå efter, næste gang du er på shopping i Bruuns Galleri.

DAME

Der er særligt 8 modetendenser, du ikke kommer uden om her til efteråret. 

For damemoden gælder det:

1. FARVER

Der bliver pangfarver til efteråret! Du finder farverne rød, pink, gul, blå, brun og vinter-hvid.

2. VESTE

Den elskede vest er stadig et hit og helt perfekt til efteråret, og det er lige fra en almindelig habitvest, en skjortevest, en varm og chunky strikvest til en quiltet vest fra bl.a. Message. Du kan style vesten over en kjole eller en skjorte.

3. TERN

En anden stor trend, du skal gå efter, er tern – både minitern og maxitern. Du finder store tern på bukser fra Selected og fra Monki, tern på kjoler fra fx Vila og også på en lækker cardigan fra Message. Og hos Tommy Jeans finder du tern på nederdele.

 

4. BLOMSTRENDE EFTERÅR

Blomsterprint fortsætter ind i efteråret i alle afskygninger – fx på kjoler, nederdele, toppe, frakker mm. Du finder det bl.a. hos Pieces på en lang smuk frakke med blå baggrundsfarve og gule store blomster eller hos Day Birger et Mikkelsen på en lang smuk kjole med gult blomsterprint. Og hos Envii finder du en kort smock-bluse med blomsterprint.

 

5. SUITS / JAKKESÆT

Den herre-inspirerende trend med oversize blazeren og herrebuksen fortsætter også ind i efteråret. Skab dig selv et cool udtryk med et herre-inspireret jakkesæt – du finder det bl.a. hos Samsøe & Samsøe.

6. DENIM

Du kan heller ikke undvære denim til efteråret. Gå efter bukser/jeans, nederdele, skjorter og deminjakker. Denimnederdele samt jakker finder du bl.a. hos Levi’s og hos Only, som har et stort udvalg af denim.

7. KRAVER   

Kraver pynter så fint, og du finder dem både på skjorter, frakker og som enkeltstående kraver til at tage udenpå skjorten, kjolen eller frakken. De enkeltstående kraver samt skjorter med kraver finder du bl.a. hos Only og Selected.  

8. EFTERÅRETS FODTØJ

Du skal gå efter chunky støvler til efteråret i farverne hvid, creme, brun og sort eller langskaftede grove støvler. De chunky hvide støvler finder du bl.a. hos Skoringen.

Loafers med og uden fryns er også et hit, hvis dine fødder endnu ikke er helt klar til de store støvler. Loafers finder du bl.a. hos Deichmann.

HERRE

Hos herrerne finder du følgende modetrends og tendenser:

1. FARVER

Farverne på herresiden er til efteråret brun, blå, grå, rød, bordeaux og creme. 

2. JAKKESÆT

Gå efter et nålestribet jakkesæt og det kan både være med brede eller smalle striber. Du finder det bl.a. hos Bertoni.

3. VESTE

Vesten fortsætter ind i efteråret, både som strikvest eller en grov quiltet overgangs-vest, som du kan bruge udenpå en sweatshirt, t-shirt eller en skjorte. Du finder det bl.a. hos Jack & Jones.

 

4. SKJORTER MED BLOMSTERPRINT

Herrerne kan også se frem til et efterår med blomsterprint. Du finder bl.a. skjorter med blomsterprint hos Tøjeksperten. 

5. TERN

Tern er også et hit hos herrerne. Gå fx efter en sikker vinder, nemlig en skovmandsskjorte fra bl.a. Jack & Jones. 

6. DENIM

Denim er også i høj kurs på herresiden. Gå efter både de lyse og de mørke denimvaske.

 

BØRN
Forkæl også de kære små og find de mange nye lækre efterårsvarer og efterårs-styles til børn i bl.a. Name it. 

Shop de største efterårstrends til hele familien i Bruuns Galleri.