piger fra name it_sko fra skoringen_dreng fra JD_1_web2

Fashion

icon

Fall fashion

 

Efteråret er kommet, hvilket er lig med en masse ny efterårsmode her i Bruuns Galleri. Vi hopper ind i den nye årstid iført de nyeste trends for hele familien og en masse lækre kvalitetsvarer. Forkæl dig selv og dit barn med de nyeste kollektioner fra bl.a. Jack & Jones, Name It og Vero Moda.

 

Efterårsferien står i børnenes tegn, og her i Bruuns Galleri har vi pyntet op og gjort klar til sjov og ballade for de mindste. Her kommer derfor en hurtig inspiration til efterårets modetøj til børn for enhver smag.

 

1.      Det sporty look

Udover at både trænings- og joggingsæt er behagelige at have på, er de også nogle af de gennemgående looks, vi ser om og om igen. I Bruuns Galleri finder du en masse lækre træningssæt i høj kvalitet i mærker som Adidas, Nike og Hummel.

 

2.      Fin klædt på fra top til tå

Vi finder et stort udvalg af pænt tøj til både drenge og piger i butikker som Jack & Jones og Name It. I Name It er de nyeste modefarver i fokus; brun, lilla, karrygul og armygrøn. Hos pigerne er de lange kjoler moderne og gerne med et fint blomsterprint.

 

3.      Udendørselskeren

Et stort udvalg af overtøj til de små findes her i de mest populære farver. Et kæmpe sortiment af flyverdragter, frakker, vinterjakker samt termotøj er tilgængeligt i børnetøjsbutikkerne. Hvis vi skal danne os et overblik over fodtøjet, har Skoringen netop nu fået en masse lækre efterårsvarer hjem, deriblandt termostøvler, kondisko og en stor omgang vinterstøvler. Hvad end det er de hvideste sneakers eller et par lune støvler, er der en masse gode bud for hver en smag.

 

4.      Mønstre alle vegne

Både tern og print er vi vilde med her til efteråret. Sommeren er forbi, men blomsterne skal ikke pakkes helt væk. Blomsterprint er en af de tendenser, vi ser allermest, og det klages der bestemt ikke over. Derudover er tern en enorm modetrend vi ser alle vegne, og det gælder hele familien. Blandt andet på trenchcoats som også er meget fremme både for børn og voksne.