Inspiration til Fars Dag gaver

25 MAJ - 09 JUNI, 11:14 - 00:00

icon

Inspiration til Fars Dag gaver

Leder du efter inspiration til den perfekte gave til Fars Dag?

Fars Dag fejres hvert år den 5. juni, og hos Bruuns Galleri har vi samlet en række lækre gaveideer til din far eller faren til dine børn. Der er dog stor forskel på fædre, hvorfor vi har fundet gave-ideer til en hver type far.

En gave til ham, der elsker at lave mad
Har du en far, der elsker at lave mad og måske grille om sommeren? - så har vi fundet den perfekte gave til ham – nemlig en Marinade-Pistol/Injector fra Imerco.
Med denne marinadepistol er det slut med flere timers marinering af kød. Med marinadepistolen fra Instant Taste kan du nemlig have velsmagende marineret kød på blot 3 minutter, og med smag igennem hele kødet.
Til marinadepistolen følger 5 stk. marinadeampuler med smage af hhv. Barbecue, Indisk karry, Whisky, Chipotle-chili samt Rosmarin og hvidløg. Velbekomme!

En gave til ham der går op i personlig pleje
At finde på gaver til mænd, er ikke altid det nemmeste, men en personlig-pleje-gaveide fra Matas, er noget alle mænd vil kunne bruge. Alle mænd har brug for daglig personlig pleje, hvor både ansigtspleje-produkter og parfume vil være gode gaveideer.
Der findes mange vidunderlige herredufte til alle lejligheder, og at give en duft i gave kan være én af de mest personlige gaver at give. Kig forbi Matas og se det store udvalg.

Gaven til ham der sætter pris på at være velklædt
Vi kender vist alle typen – den velklædte mand. Og til netop ham kunne den helt perfekte gave f.eks. være en lækker skjorte med nutidens striber fra hhv. Bertoni og/eller Samsøe Samsøe.
Tøj til hverdag eller fest er en skøn og personlig gave at give, men ikke mindst - også at modtage.

En gave til ham, som elsker smykker
Køb en gave til din far, der viser, at der er lagt både tid, kærlighed og omtanke bag.
Igennem et smykke skiller din gave sig ud, og din far vil tænke på dig hver gang han ser det. Hos Sct. Mathias Ure-Guld finder du et stort udvalg af smykker, som er designet til mænd.
I udvalget vil du kunne finde smykker, som både er moderne, klassiske og stilrene. Vi har sørget for smykker til alle typer af mænd.

Gaven til ham der nyder en hyggelig hjemmeaften
Giv en lækker gavekurv til din far fra Kvickly – den indeholder alle ingredienser til en god aften hjemme. Musikken og den gode samtale skal du dog selv stå for, men resten får du leveret her.