Gådejagt i Bruuns Galleri

icon

Oplev verdens syv vidundere

Flyv verden rundt med Winnie Vingesus & Flyvende Frede

Bruuns Galleri er denne sommer forvandlet til en legeplads for de gåde-glade! Hjælp Winnie Vingesus og flyvende Frede med at hjælpe deres klassekammerater, og gå på jagt efter de 7 gåder, som har gemt sig rundt i Bruuns Galleri.

Legen starter i informationen

Er man klar på at lege med, så skal man gå til Informationen i Bruuns Galleri og få udleveret sit gådeark. Hvert barn har muligheden for at få udleveret et gådeark, og ligeledes deltage i lodtrækningen om et gavekort til Bruuns Galleri. Når I har fået jeres gådeark udleveret, så er der kun tilbage at have det sjovt med at finde de 7 gåder rundt i centeret, og skrive jeres bud på svar, ned på gådearket. Nemt, sjovt og lige til.

Når I er færdige med at svare på gåder, så kan I indlevere jeres gådeark i Informationen, hvorefter børnene bliver tilbudt lidt til den søde tand. Det er også først, når I indleverer det besvarede ark, at I er med i lodtrækningen om et gavekort til Bruuns Galleri.

Gåderne, som I skal finde rundt i Bruuns Galleri, er klistret fast på gulvene på første og anden sal, så familiens yngste især har mulighed for at hjælpe med at finde dem.

Skyggehygge, uden tidsbegrænsning

Der er ikke tid på, så har man brug for en frokostpause mellem gåderne, så har Bruuns Galleri en masse gode frokoststeder, også for børnefamilier. Kig forbi Anettes Sandwich, Det grønne Køkken, SunSet eller Dalla Valle, og tag en slapper, og tank batterierne op. Gåderne render ingen steder.

Man kan måske også med fordel have et halvt løst gådeark med i tasken, til næste besøg hos Bruuns Galleri. På den måde er der altid noget at glæde sig til i Bruuns Galleri, også for familiens mindste.

Hvad er det, som er sjovt, familie-venligt, og uden tidsbegrænsning?

Gådejagten er allerede i gang, så kig forbi Informationen, næste gang i besøger Bruuns Galleri, og få jeres helt eget gådeark med rundt.