BRUUNS_KAFFE

Kaffe To Go

28 APRIL - 07 AUGUST, 13:07 - 00:00

icon

To go kaffe i Bruuns Galleri

Den bedste følgesvend til shoppeturen er uden tvivl en take away kaffe. Og heldigvis er der masser af valgmuligheder i Bruuns Galleri.

Anettes Sandwich

På den aarhusianske sandwichkæde kan du vælge et væld af varme drikke til at tage med i to go-koppen. Hver dag mellem 14:00 og 17:00 kan du endda få en varm drik til kun 15 kroner. Kaffen bliver lavet på rigtig maskine, og den er selvfølgelig lavet på økologisk mælk. Til kaffen kan du både få muffins og cookies, eller hvis du er lidt mere sulten, kan du snuppe et af stedets lækre sandwich.

Caffé Pascucci

Kaffebaren er en vaskeægte italiener i Aarhus. Caffé Pascucci er nemlig en del af en international kæde, der har hjemme i Italien. Stedets espressobønner har endda vundet den anerkendte International Organic Award for bedste kaffe. Kæden har direkte distribution fra kaffebønderne, og espressobønnerne, som du finder i din to go kaffe, er ristet i Italien. Du kan også købe en lang række forskellige bønner med hjem, og de er endda alle friskristede lige her i Aarhus. Hvis du trænger til noget til den søde tand, kan du sætte tænderne i forskelligt bagværk eller italiensk-inspireret is fra Okkels. Bellissimo!

Cirkel Café

Hos Cirkel Café kan du nyde en god kop kaffe og et fantastisk stykke bagværk fra BrødCooperativet. Begge steder er en del af Coop, og her får du det bedste af begge verdener. Kaffebønnerne kommer fra Coops eget risteri i Kenya. Filosofien er, at du skal kunne få en god kop kaffe og en kage, uden at det gør ondt i pengepungen. Og det må man sige er lykkedes. Du får nemlig en kop filterkaffe og en valgfri kage for kun 35 kroner. Velbekomme!

Emmery’s

Emmery’s er kendt og elsket for det dedikerede fokus på gode, økologiske råvarer - og det samme gælder, når det kommer til stedets kaffe. Her finder du udelukkende økologiske kaffebønner og mælken? Ja, den er selvfølgelig også økologisk. Du kan også få din take away kaffe med plantemælk eller laktosefri mælk. Så er der noget for alle. Hvis du er fast kunde, kan du købe et kaffekort og få rabat hver gang, du køber din foretrukne kaffe.

Espresso House

Hos Espresso House er kaffen i fokus. Alt kaffe er specialkaffe, hvilket betyder, at kaffen altid når over 80 points på en kvalitetsskala fra 0 til 100. Det er der kun 5 % af alt kaffe i verden, der gør, så du får altså med andre ord en kaffe i verdensklasse. Kæden har sit helt eget risteri uden for Stockholm. Hos Espresso House er det ikke kun kaffe, du kan tage med i hånden, men også kolde drikke, mad og bagværk lavet på Espresso House Bakery i Malmø.

Frellsen Chokolade

Det er ikke kun chokolade, du kan nyde i Frellsen Chokolade. Her kan du også finde varme drikke to go, og her får du endda en gratis flødebolle med til din take away kop. Frellsen Chokolade går helt tilbage til 1897, da Julius Muldorff Frellsen grundlagde en sukkervarefabrik i Slagelse. I dag bliver de lækre chokolader stadig fremstillet ved håndkraft og med de bedste råvarer. Hvis du har lyst til at tage kaffe med hjem, kan du også købe en pose med Frellsens egen kaffe, der er ristet og pakket på fabrikken i Roskilde.

Joe & the Juice

Selvom stedet måske mest er kendt for sin juice, så kan Joe & the Juice også diske op med en solid kaffe to go. Kæden gør det nemt at holde styr på din kost ved at dele alt den information, du skulle få brug for, som for eksempel kalorieindhold. Derfor er det også nemt at se hvilken kaffe, der passer bedst ind i din dag. Du kan vælge mellem kaffe som latte, cortado, flat white og espresso. Dertil kan du både få snacks og bagværk som Joe’s Chocolate Brownie eller Joe’s Raw Cocoa Bite.

Sunset Boulevard

Hos sandwichkæden finder du også kaffe to go, og den er endda fra Espresso House. Det vil sige, at du får kaffekædens gode kvalitetskaffe nemt og bekvemt fra Sunset Boulevards kaffeområde. Du vælger selv type på maskinen, og så kan du hurtigt komme videre med en kop mokka i hånden. En lille kop koster 16 kroner, mens en stor står til 24 kroner. Hvis du skal have noget sødt til kaffen, kan du både få cookies eller hvad med en ice cream pop med vaniljeis, chokoladesauce, flødeskum og karamelliseret popcorn? Mmmm.