Lune sommeraftener

havembler 1920 x 580 px 1 of 1

Sommeraftener

icon

Lyse lune aftener på terrassen, på altanen, i haven eller i parken….

Sommeren er over os, vejret er skønt og vi nyder de lange lyse aftener i det fri. Nu er det tid til at skabe en hyggelig stemning. I en hektisk hverdag er det vigtigt at have fokus på de nærværende øjeblikke. Værdien i hverdagen ligger ofte i de små magiske øjeblikke, hvor alle er rigtigt til stede – aftensmad og hygge på terrassen, på altanen, i haven eller i parken skaber nærvær og gode minder.

I Bruuns Galleri finder du en lang rækker butikker. der har et stort udvalg af tilbehør og interiør til at skabe de hyggelige rammer. I JYSK finder du bl.a. et bredt udvalg af lys og lanterner, pavilloner samt tæpper og puder som er med til at skabe en hyggelig stemning. Bahne og Imerco har endvidere en masse nyheder inden for tallerkener, bestik, duge og smukke krukker.

Sommeren er også tid til havefester. Sommerfester har altid en evne til at skabe god stemning og højt humør. Invitér familie og venner til havefest, tænd grillen og pynt op i haven med sjove påfund fra bl.a. Søstrene Grene. Sørg endvidere for lækre velkomstdrinks, gerne noget let og frugtigt. Kvickly har et stor udvalg af lækre ingredienser således du kan lave lige den drink du ønsker dig.

Vi ses i Bruuns Galleri!