Hårpleje

22 MARTS - 30 APRIL, 08:49 - 05:00

icon

Matas

Guide til pleje af dit hår derhjemme

Det er efterhånden ved at være længe siden at vi har kunnet sætte os til rette i frisørstolen, og oven på den kolde vinter trænger rigtig mange af os efterhånden til at få styr på firsuren igen.
Heldigvis er der en masse du kan gøre for at pleje og style dit hår hjemme fra badeværelset af.
Vi har være forbi Matas, som har delt et par tips med os.
Udover gode råd har de også delt en skøn gavekurv med de helt nye stylingsprodukter fra Matas Striber, som du kan vinde.

Pleje- og stylingstips fra Matas

Shampoo og Balsam til tør og beskadiget hår
Denne shampoo og balsam går ind og beriger håret med hvedeprotein som går ind og plejer, reparerer og styrker håret, som efterlades blødt og fugtet.

Hårkur til tørt og beskadiget hår
Hårkuren plejer, reparerer og reducerer spaltede spidser- Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret mens creatine beskytter hovedbunden mod udtørring. Brug en hårkur 1-2 gange om ugen for at få den maksimale pleje af håret.

Dry Shampoo Mousse
Denne tørshapoo i mousse form går ind og tilføjer volumen til håret, samt giver muligheden for at strukturere håret. Dry Shampoo Mousse kan nemt erstatte en hårvask.

Saltvandsspray
Hvis du er til et mere råt look, kan man anvende Matas Saltvandsspray. Denne giver et vindstylet saltvandslook som normalt kun opnås ved en dag på stranden.

Shine Setting
Shine Setting giver dig muligheden for at style og forme håret lige efter behov. Den kan bruges i hele håret eller til enkelte lokker.

Hair Spray
En hår spray fulender alle hårstyles. Med Matas Hair Spray (Ekstra stærkt hold) får du hold og glans hele dagen – selv i fugtigt vejr

Kunne du tænke dig at få fat i alle seks produkter? 
Det eneste du skal gøre er at hoppe ind på vores Facebook side og deltage i konkurrencen. 
Du finder den lige her