Tilbage
atmbank_480x388

ChangeGroup

Banker & forsikring

Der er run på vekselkontorerne i sommerferien eller vinterferien, når mange tager til sydens sol. I Change Group i Bruuns Galleri kan du veksle penge før ferien, så du har én bekymring mindre, når du når frem. Intet er værre end at mangle kontanter til taxa, bagagebokse, noget at spise og drikke undervejs eller til drikkepenge, når det er nødvendigt. Tag forbi Change Group i Bruuns Galleri, når du skal på forretningsrejse eller til udlandet på ferie.Valutaveksling før udlandsrejse. Du får god og pålidelig service ved Change Group i Bruuns Galleri. Du skal have tillid til dit vekselkontor og vores mangeårige erfaring giver dig en sikkerhed for, at du får vekslet penge til den bedste kurs - og altid med et smil. Det skal være en god oplevelse at tage forbi vekselkontoret. Selvom det er blevet almindeligt at betale med Visakort og andre betalingskort på ferien, er der stadig grund til at veksle penge før afrejse. Især, hvis du skal til et mere eksotisk sted. Det giver en stor tryghed, selv hvis du aldrig får brug for kontanter. Hvis du får brug for kontanter, kan du risikere, at det er meget dyrere at veksle på selve stedet eller det kan være svært at finde et vekselkontor. Forbered dig godt på udlandsrejsen og tag forbi Change Group i Bruuns Galleri.

Du finder Change Group i stueetagen ved siden af Thiele. ChangeGroup har åbent i hele centrets åbningstid. www.Changegroup.com

ChangeGroup er én af verdens førende udbydere af udenlandsk valuta og turistservice til internationale rejsende. Siden 1992 har ChangeGroup fokuseret på sin passionerede, ’hands-on’ og nærværende arbejdsgang og modtagelse af internationale rejsende. Det er vores drivkraft at give vores besøgende en exceptionel kundeservice.Bruuns Galleri i Aarhus har sin helt egen afdeling af den anerkendte organisation, som desuden har høstet flere priser og placeringer i markeringen af vores engagement og succes. Vi er altid dedikerede til at hjælpe den internationale rejsende hos ChangeGroup – og altid med et smil!

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Alle services (2)