Tilbage
giftcard_480x388

Gavekort til Bruuns Galleri

Shopping services

Mangler du en fødselsdagsgave, værtindegave eller noget helt tredje? Du kan købe gavekort i informationen i Bruuns Galleri eller online på bruunsgallerigavekort.dk. Gavekortet kan bruges i mere end 70 butikker i Bruuns Galleri.

KORT TIL DEN PERFEKTE GAVE

Med et gavekort til Bruuns Galleri er du sikker på, at du vælger rigtigt. Gavekortet kan bruges i mere end 70 butikker i centret, og hvad end du søger efter nyt tøj eller måske ønsker at dele en lækker middag, så får du adgang til det meste med et gavekort til Bruuns Galleri. Gavekortet kan både bruges til elektronik, bolig, fashion, madvarer, fornøjelser, spisesteder og meget mere.

GAVER FRA 100 KR.

Hvad end du mangler en værtindegave, adventsgave, mandelgave eller blot en lille overraskelse, er Bruuns Galleri gavekort det oplagte valg! Gavekortet fås fra 100 kr. og opefter, så du bestemmer helt selv, hvor stort beløbet skal være!

NYHED: KØB ONLINE 

Nu kan du endelig købe dit gavekort til Bruuns Galleri online via www.bruunsgallerigavekort.dk
Her kan du nemt og bekvemt bestille op til 10 gavekort og få dem sendt direkte. Du bestemmer selv, om gavekortet skal sendes til dig selv eller direkte til en, du ønsker at overraske med en gave. Du bestemmer også selv, om gavekortet skal sendes med almindelig post, eller om det skal gå ekstra hurtigt med et quickbrev, eller endnu hurtigere på email. Vælger du at få gavekortet sendt via email, har du det inden for få minutter. 
Du skal dog være opmærksom på, at gavekorts-voucheren sendt via email skal indløses til et fysisk gavekort i centerinformationen inden for 6 måneder. Voucheren kan ikke bruges direkte i butikkerne, men skal ombyttes til et fysisk gavekort i et af centrene. Når gavekortet udleveres i centret, træder de almindelige betingelser for gavekort i kraft. Gavekortet som voucheren ombyttes til er herefter gældende i 2 år.

AKTIVERINGSKODE 
BEMÆRK! Når du bestiller gavekort online, og vælger at få det sendt fysisk med posten, så får du også tilsendt en aktiveringskode på e-mail. Gavekortet kan først benyttes i centret, når aktiveringskoden er indtastet på www.shoppingcentergavekort.dk

KØB GAVEKORT I BRUUNS GALLERI

Hver dag hele året rundt kan du købe gavekort i Information på 1. sal. Her står Informations-medarbejdere klar til hjælpe dig. Du kan enten betale med kort eller kontant. Du kan købe gavekort til en værdi á 100 kr. – 8.000 kr.

GAVEKORT TIL GRUPPER

Sidder du i en virksomhed, forening eller lignende, så kan vi hjælpe med den perfekte gave til medarbejdere, medlemmer og andre partnere. Skal du bruge en større mængde gavekort, eller skal du bestille for mere end 8.000 kr. samlet, så bedes du sende en mail til DKgavekort@steenstrom.com

GEBYRER
Uanset hvordan du køber dit gavekort, er der et gebyr på 10 kr. pr. gavekort. Dette dækker håndtering, produktion af kort og omslag samt opsætning og vedligehold af systemet. Bestiller du online eller via e-mail er der derudover også en udgift til porto og forsendelse.

HER KAN GAVEKORTET BENYTTES

Gavekortet kan bruges i følgende Bruuns Galleri butikker samt i Field's i København og Bryggen i Vejle. Se en oversigt her

MERE INFORMATION PÅ BRUUNSGALLERIGAVEKORT.DK

Mangler du en fødselsdagsgave, værtindegave eller noget helt tredje? Du kan købe gavekort i informationen i Bruuns Galleri eller online på bruunsgal...