Mode

Change i Bruuns Galleri

En verden af undertøj

Besøg Change i Bruuns Galleri, og find landets bredeste udvalg af delikate blonder, seamless basic wear, shape wear, lækre detaljer, nattøj og badetøj.

Siden vores start i 1995 har visionen været soleklar: Change skal tilbyde et bredt udvalg og perfekt pasform til alle størrelser. Vi gør en dyd ud af at bruge vores viden til at designe og forme, så vi kan vise dig et smukt håndværk og inspirere dig.

Som Danmarks største lingerikæde med et godt fodfæste i Europa, Nordamerika og Mellemøsten brænder Change for det raffinerede lingeri, og vi har nøje sammensat vores kollektioner for at imødekomme den moderne kvindes behov. I vores butik finder du undertøj, hvor design, funktionalitet og pris går op i en højere enhed. Med på holdet har vi nogle af Danmarks dygtigste designere, der med sans for den flotte detalje løfter vores kollektioner langt op over det ordinære.

Råd og vejledning i Change

Har du fået fat i den rigtige størrelse? Sidder undertøjet, som det skal? Vores medarbejdere i Aarhus tilbyder dig kompetent og imødekommende service, så du kan føle dig tryg og godt tilpas i jagten på ny forkælelse. Viden om din krops mål er alfa og omega for at finde de helt rigtige størrelser, og vi tilbyder dig derfor altid at blive målt, inden du prøver undertøj.
Stik hovedet indenfor, og giv undertøjsgarderoben et lækkert pift.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Change

Change

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Pilgrim
Lukket
H&M
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!