Dagligvarer
Restauranter

Lakrids by Bülow i Bruuns Galleri

Smag og design

Der var engang i 2007 i Svaneke på Bornholm. Johan - en 23-årig mand - var af sin mor blevet opdraget til at skabe noget med sine egne hænder – og ikke mindst med hjertet. For Johan var der ingen tvivl, da han elskede lakrids og mente, at der lå en helt ny verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod. Han ville gøre lakrids til en gourmetoplevelse og forene smag, indhold og design på smukkeste vis. I dag er Lakrids by Bülow ét af de mest kendte brands i Danmark. Ikke kun som slik men også som krydderi, når det kommer til det nye Nordiske køkken.

Klassikere og limited editions

Alle vores produkter er glutenfrie, da de er lavet på rismel og naturlige ingredienser. Sidst men ikke mindst har vi tilføjet en masse kærlighed til vores klassiske søde og salte lakridser og limited editions med smage fra hele verden.

Hos Lakrids by Bülow i Bruuns Galleri i Aarhus deler vi ud af vores kærlighed til lakrids - om det enten er en lille, lækker smagsprøve eller din helt egen bøtte lakrids, som du kan nyde derhjemme i hyggekrogen. Men pas på. Det kan være stærkt vanedannende.

Save Icon selectedSave Icon
lakrids-by-johan-b-low-785

Lakrids by Bülow

open iconÅbent
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Nespresso
Åbent