Mode

NEYE i Bruuns Galleri

Velkommen i NEYE

Hos NEYE i Bruuns Galleri finder du det bedste udvalg af tasker, rygsække og kufferter fra alle de kendte mærker, såsom Samsonite, Fjällräven, Markeberg, DAY ET, Adax, Beckmann og mange flere. Vores store sortiment inden for fashion, fritid og rejse er nøje udvalgt, så du kan være sikker på at finde alle de populære styles, uanset om du kigger efter noget til dig selv, eller en du har kær. Vi er markedsleder i branchen, også når det gælder skoletasker til både store og små børn.

Vores personale står klar til at hjælpe og guide dig, til de helt rigtige produkter.

 

Undgå at gå forgæves i butikken

NEYE webshop kan du se det fulde sortiment, så kig eventuelt der, før du besøger butikken. På webshoppen kan du se om varen er på lager i din lokale butik - og vil du gøre det rigtig nemt, så benyt vores Click & Collect service, så varen ligger klar til dig i butikken.

 

Klub NEYE

Bliv medlem af Klub NEYE og få besked, når nyhederne lander, og når der er gode tilbud. Som medlem bliver du bl.a. forkælet med særlige medlemstilbud og en god rabat til din fødselsdag. Tilmeld dig online eller lad os gøre det for dig i butikken.

 

Overskud gør en forskel

Siden 1977 har vi givet vores overskud til kræftforskning. NEYE butikkerne er nemlig ejet af NEYE-Fonden. Det betyder, at lige meget hvad du køber hos os, så går overskuddet til det gode formål. Dette er kun muligt, fordi du og alle vores andre fantastiske kunder handler i NEYE.

Læs mere om NEYE-Fonden

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Neye

Neye

close iconLukket
hours

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Only
Lukket
H&M
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!