Mode

SELECTED i Bruuns Galleri

Skandinavisk mode til ham og hende

SELECTED kom til verden i 1997 hvor det dengang henvendte sig eksklusivt til mænd. 
Brandet oplevede stigende succes, og I 2008 blev en tøjlinje til kvinder tilføjet til kollektionerne. I dag står SELECTED for tidløst og stilrent tøj, hvor fokus er på kvalitet, gode materialer og lang levetid. 
 
Hos SELECTED i Bruuns Galleri kan du købe tidløst og stilrent tøj i høj kvalitet, der holder sæson efter sæson. Om du er på udkig efter nye skjorter, basis t-shirts eller cool bukser, så kan du finde det på hylderne i SELECTED.

SELECTED FEMME har klassiske silhuetter, enkle udtryk og feminine detaljer, dybt forankret i en skandinavisk æstetik. Vi inspireres af ikoniske, historiske kvinder og kombinerer den kulturelle arv med tidens tendenser. Om du er til smukke klassikere, moderne items, et romantisk udtryk eller simple snit, kan du altid finde noget til hverdag, arbejde eller fest. Vores silhuet er cool men feminin, simpel men stærk. For enden af vores lækre butik kan du finde alt fra lækkert tilbehør såsom cool clutches, trendy læderstøvler, mørke solbriller, minimalistiske smykker til klassiske skjorter, blazere, bluser, afslappede T-shirts, kjoler, jumpsuits, jeans, bukser og jakker.

SELECTED HOMME er indbegrebet af god smag i moderne menswear, design og pasform. Vi brænder for at skabe en unik fortolkning af den moderne mand med en individuel og selvsikker stil. Vores tre SELECTED HOMME-linjer rummer alle facetter af den moderne mand - fra det elegante og stilrene til det casual og autentiske. Heritage er afslappet og funktionel mode, Identity er poleret og stilsikker tailoring, og Indigo er cool vintage og klassisk denim. Du kan kaste dig over lækre jakkesæt, cool jeans, afslappede T-shirts, sweatshirts, bukser, jakker og accessories, der lige sætter prikken over i’et.

Garvede modeentusiaster

Alle vores SELECTED-medarbejdere er garvede modeentusiaster og opsatte på at give dig den bedste service. Om du har brug for et lille fif til at pifte garderoben op eller inspiration til et nyt look, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ses i SELECTED i Aarhus.

Butikken tilbyder Click & Collect 

Save Icon selectedSave Icon
Selected

Selected

close iconLukket
hours