Mode

SPORTMASTER i Bruuns Galleri

Vi har fingeren på pulsen

SPORTMASTER er Danmarks største kæde af selvstændige sportshandlere og helt klart et must, hvis du er på udkig efter sportsudstyr, sko, sportsbeklædning eller specialartikler. I vores butik i Bruuns Galleri i Aarhus bliver du mødt af vores dygtige og servicemindede personale, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at finde netop det, du mangler.

Hos os finder du sportstøj og -udstyr til et bredt udvalg af forskellige sportsgrene fra et bredt udvalg af lækre mærker. Kom ind i SPORTMASTER i Aarhus, og lad dig inspirere!

Hos SPORTMASTER bliver du sat i centrum

For at sikre at du altid finder dét sportsudstyr, der fuldt ud imødekommer dine ønsker og behov, bliver du mødt af et kompetent og hjælpsomt personale, som selv er glødende sportsentusiaster. Vi giver dig kyndig vejledning og besvarer alle dine spørgsmål med udgangspunkt i en solid faglighed. Hvis du stiller et spørgsmål, vi ikke kender svaret på, undersøger vi det for dig. Du er således altid er sikker på at få den helt rigtige viden og det helt rigtige sportsudstyr med hjem, når du besøger SPORTSMASTER i Aarhus.

Mere end 30 års erfaring

Siden den spæde start for mere end 30 år siden har vi fokuseret på at kunne inspirere, friste, rådgive og vise det bedste af det bedste inden for sportsudstyr, -tøj og -sko til alle sports- og motionsentusiaster – både øvede og nybegyndere.

Når du besøger vores butik, kan du gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og finde netop det, du står og mangler. Vi har noget for enhver smag, og vi forhandler alle de bedste mærker, så som Nike, Adidas, Peak Performance og mange flere.

Vores lange erfaring, vores entusiasme og vores brede udvalg af lækre kvalitetsprodukter gør os til det oplagte valg, når du er på jagt efter sportstøj eller inspiration til at blive endnu bedre til din sportsgren.

Vild med sport!

Hos SPORTMASTER er vi vilde med sport – og det ved vi, at du også er. Derfor har vi skabt et nyhedsunivers, hvor du eksempelvis kan lade dig inspirere af legender, følge med i, hvad der rører sig, når det kommer til sportstøj og læse mere om de interessante samarbejder, vi laver med forskellige sportspersonligheder.

Derudover kan du få gode råd om alt fra løb til yoga i vores guides, som kommer ind på påklædning, gode øvelser til din træning og meget mere.

Parkering i Bruuns Galleri

Når du skal købe sportsgear i SPORTMASTER i Aarhus, kan du med fordel parkere i parkeringskælderen under Bruuns Galleri. På de tre parkeringsdæk finder du god plads til at parkere din bil. På de elektroniske skilte kan du se, hvor i parkeringskælderen, der er ledige pladser. Parkeringskælderen har åbnet 24 timer i døgnet, og du betaler pr. påbegyndte halve time.

Det er vigtigt for os, at alle har adgang til vores center. Derfor finder du handicapparkeringspladser på alle tre parkeringsdæk. Frihøjden i vores parkeringskælder er 2,05 meter. Hvis du kører i en bil med handicapskilt, der er højere end frihøjden, henviser vi til handicapparkeringspladserne ved DGI-huset.

Save Icon selectedSave Icon
Sportmaster

Sportmaster

close iconLukket
hours