Tilbage
30375 BG Byt til nyt_Ny Large website desktop image_1920x580px_360kb

BYT TIL NYT x RØDE KORS

icon

Aflevér dit brugte tøj i Røde Kors butikken på 1. sal og få rabat i udvalgte butikker.

Trænger du til at opdatere din garderobe, dit hjem eller dit beauty udvalg med nye lækre klassikere - så læs med her om BYT TIL NYT!

 

Bruuns Galleri og Røde Kors har allieret sig i missionen om at mindske tøjspild. I den forbindelse er vi stolte af at kunne præsentere en Røde Kors Pop-Up butik på 1. sal i Bruuns Galleri i perioden fra d. 30. august til d. 28. september, hvor du kan aflevere dit brugte tøj.

Pop-Up butikken befinder sig på 1. sal i Bruuns Galleri lige over for Søstrene Grene. Her skal du blot aflevere en lukket pose med dit brugte tøj, og så får du en voucher udleveret i butikken. Voucheren giver rabat i udvalgte butikker* i Bruuns Galleri. Samtidig er du med til at mindske tøjspild ved at give mulighed for nyt liv til dit brugte tøj!

Alt det indsamlede tøj bliver varetaget og håndteret direkte af Røde Kors, som har frivillige til at hjælpe i Pop-Up butikken helt frem til d. 28. september.

 

Samarbejdet fortsætter! Røde kors har haft stor succes med butikken i Bruuns Galleri og de fortsætter derfor med at have åbent indtil den 29. oktober. Du kan stadig komme ind i butikken og aflevere dit brugte tøj eller købe nogle fine genbrugsfund med hjem - dog uddeles der ikke længere rabat vouchers.

 

*Følgende butikker er inkluderet i voucherrabatten:

Espresso House: - 20% på en valgfri drik fra menukortet*

Message: –20% på ét køb*

ONLY: Køb 3 produkter og få -20%*

Skoringen: 10% på dit køb*

Hummel: -20% (Gælder ikke DBU og Halo)*

Vibholm: -20% på smykker og ure*

Deichmann: -15% på én valgfri vare*

The Body Shop: Køb 3 løse produkter og få -20%*

Name It: -10% på dit køb*

Tøj Eksperten: -20% på dit køb*

*Gælder i perioden fra d. 30. august – d. 28. september 2023. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer – og kan ikke kombineres med andre rabatter.

 

VIL DU VINDE et gavekort på 2.000 kr. til at købe en lækker klassisk blazer eller sweater, som du kan bruge år efter år - eller noget helt andet, så skynd dig at deltage LIGE HER:

 

Rigtig god fornøjelse - og glem ikke at kigge forbi med dit brugte tøj og bytte til nyt i Røde Kors Pop-Up butikken i Bruuns Galleri på 1. sal.