Sommerferie med Minions

29483 BG_Sommerferie_Minions_03_News Event_Main banner_Responsive_1920x580px_360kb

Sommerferie med Minions

24 JUNI - 07 AUGUST, 06:00 - 22:00

icon

KOM MED PÅ SKATTEJAGT

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i sommerferien? I Bruuns Galleri kan du gå på skattejagt i centret fra fredag d. 24. juni til og med søndag d. 7. august.
Alle der deltager i skattejagten får en lille overraskelse. Derudover deltager også i konkurrencen om biografbilletter til filmen, når du indleverer dit skattekort. Vi trækker en vinder hver uge!

SKATTEJAGT

Hjælp os med at finde alle figurerne fra biograffilmen Minions - The Return of Gru, og gæt det magiske ord! De skøre figurer giver dig hver deres bogstav, og når du har fundet alle figurerne, som har gemt sig rundt omkring i Bruuns Galleri, har du fundet alle bogstaverne. Skattekortet udleveres i Informationen på 1. sal. Det er ganske gratis at deltage. 

Alle der afleverer et udfyldt skattekort får en lille overraskelse. Du deltager samtidig i den ugentlige konkurrence om biografbilletter til CinemaxX, hvor du kan se filmen.

SÅDAN GØR DU:

Hent skattekortet i Informationen på 1. sal - det er gratis!

Find de 5 poster, der er gemt rundt omkring i centret - der er hjælp at hente på skattekortet

Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle 5 bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet

Udfyld kortet og aflevér det i Informationen på 1. sal og få en lille spiselig overraskelse. 

FLOTTE RABATTER

Alle der deltager i skattejagten får også udleveret et kuponhæfte, der kan bruges i mange af butikkerne i Bruuns Galleri. Med kuponerne kan I få flotte rabatter og tilbud i Bruuns Galleri.
Kuponerne kan kun indløses i perioden i hele perioden, medmindre andet fremgår af selve kuponen.

SE ALLE KUPONER HER

TEGNEKONKURRENCE 

Hvordan ser du ud som Minion? 
Det kan du finde ud af på pladsen foran Informationen/GLS på 1. sal. 
Her afholder vi en hyggelig tegnekonkurrence, hvor du kan få lov til at tegne dig selv som en Minion. Hvis du afleverer din tegning i Informationen inden du går hjem, deltager du i konkurrencen om et gavekort til Bruuns Galleri på 250 kr. Vi trækker én vinder af tegnekonkurrencen hver uge. 

Følg med her på siden, hvor vi løbende informere om skattejagt, kuponhæfte og tegnekonkurrence.