Bamsehospitalet

23 APRIL , 00:00 - 23:30

icon

Stueetagen

Bamsehospitalet i Bruuns Galleri

Bamsehospitalet

Tag din bamse i hånden lørdag d. 23. april mellem kl. 10 og 16 og kom med hospitalsklovne, bamselæger og sygeplejersker på Bamsehospitalet.
Her kan alle børn få undersøgt bamser i alle aldre og med alle lidelser.

De flinke bamselæger og søde bamsesygeplejersker indskriver bamse på hospitalet, optager journal, røntgenfotograferer og finder ud af hvad bamse fejler. 
Måske har han brug for medicin eller et lille kram. Hospitalsklovene vil gøre alt, for at din bamse får en god oplevelse på hospitalet. 

Når I har fundet ud af, om bamse fejler noget, kan I få lov til at tegne fine tegninger sammen med bamselæger og klovne. 

Det hele foregår i stueetagen ved Espresso House.

Bamsehospitalet er et frivilligt projekt. Ideen er at give børn muligheden for at møde hospitalsvæsenet i en ramme, hvor børnene ikke er syge, men gennem leg kan få erfaringer med, hvordan det er at blive indlagt på hospitalet.
På den måde hjælpes barnet til en større tryghed ved en evt. senere hospitalsindlæggelse. 

Eventen er et samarbejde mellem Bamsehospitalet og Danske Hospitalsklovne.

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. 
Hospitalsklovnene arbejder tæt sammen med personalet og tilbyder deres hjælp i forskellige roller, hvor det passer ind i behandlingen. De er brobyggere mellem børn, familier og personale og understøtter samarbejdet om behandlingen. 

Klik her hvis du vil læse mere om Danske Hospitalsklovne 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at gøre bamse rask og glad!