Konfirmationsgaven

icon

Konfirmationsgaver

Konfirmand 2020: Gaver, der glæder

De har ventet længe, årets konfirmander, men nu er det endelig tid: Konfirmationerne står for døren. Og de smukke unge mennesker fortjener noget særligt på deres store dag.

Men hvad giver man en kræsen konfirmand, hvis man synes, et bundt pengesedler er lidt kedeligt? Hvis man gerne vil give en gave, der er mere personlig?

Vi har et par bud på årets konfirmationsgaver:

Til hende:

Et smykke for altid

Et smykke er en særlig gave, som altid gør lykke. Og som konfirmanden vil kunne glædes over mange år i fremtiden. Giv hende f.eks. et tidløst armbånd eller et personligt vedhæng med hendes initialer. I Bruuns Galleri kan du købe smykkegaven hos f.eks. Julie Sandlau eller Pilgrim.

 

Modegave

Er hun et modedyr, er en blødere gave måske mere sagen. Og vores modebutikker som Monkey, Samsøe Samsøe og Only er allerede fyldt op med de nyeste efterårsvarer. Er du i tvivl om konfirmandens stil, er det en god idé at gå efter en alsidig klassiker som et lunt halstørklæde, en taske eller et par lækre handsker.

Til ham:

Styr på tiden

Et stilfuldt ur er en ideel gave til en ung herre på vej ind i voksenlivet. Vil du være på den sikre side, så gå f.eks. efter et Daniel Wellington ur, som er klassisk i stilen og et hit blandt de unge. Du finder Daniel Wellington ure hos Vibholm Guld og Sølv og Sct. Mathias Ure-guld, der også har mærker som Seiko og Hugo Boss.

Noget sporty

Er konfirmanden glad for sport, er der masser af gode gaver at komme efter i Sportmaster og Sport24. En lækker træningstaske, et pulsur eller et sæt træningstøj vil falde i god jord hos de fleste sportsglade.

Mangler du inspiration? Se alle vores butikker her: https://bruuns-galleri.steenstrom.dk/butikker-restauranter

Sidste-øjebliks-gaven

Er du lidt for sent ude? Så giv et gavekort til Bruuns Galleri, og lad konfirmanden bestemme selv. Du kan købe dit gavekort online her: www.bruunsgallerigavekort.dk.

Vi ses til sensommershopping i Bruuns Galleri.