Tilbage
babaies

Bruuns & Babies i Bruuns Galleri

Tag din baby med til hyggelige og musikalske formiddage i vores babylounge.

BRUUNS & BABIES 

Tag din baby med til barselscafé i Bruuns Galleri, når vi sammen med Maria Korsholm Larsen fra IVRIG inviterer forældre på barsel til hyggelige, musikalske formiddage i vores babylounge.

Maria laver babyrytmik, hvor alle kan være med. Med nærvær, sang og bløde rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk oplevelse, hvor babys sanser stimuleres og du som forælder skaber meningsfuld kontakt til barnet. Du får samtidig fif og ideer til, hvordan du kan synge og bevæge dig med baby derhjemme. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med – kun at man har lyst til at give sit barn en dejlig musikalsk oplevelse og være med i et fællesskab med andre forældre på barsel. 

Det praktiske og tilmelding:
Bruuns & Babies foregår fire mandage med start d. 23/1 fra. kl. 10:00 - ca. 11:00. 
Datoerne for barselscafé er d. 23/1, d. 6/2, d. 20/2  og d. 6/3.  Du melder dig og din baby til for alle fire gange, så i får mest muligt ud af forløbet. 

Tilmelding er først til mølle, og du melder dig til ved at sende en mail til: bruuns.info@steenstrom.com og afventer en bekræftelses. Der er kun i alt 12 pladser, så det bliver i stille og rolige omgivelser.  Så skynd dig at meld dig til. 

***

Maria er musiker, pædagog og mor til fire, og hun har stor erfaring med at lave musikforløb for børn og forældre. Ud over at lave musik og babyrytmik, står hun til rådighed for en snak om forældreskabet og de udfordringer, der følger med.