Tilbage
babaies

Bruuns & Babies i Bruuns Galleri

Tag din baby med til hyggelige og musikalske formiddage i vores babylounge.

BRUUNS & BABIES 

Unikt tilbud til medlemmer af vores loyalitetsprogram Bruuns & Babies. 

Tag din baby med til barselscafé i Bruuns Galleri, når vi sammen med Maria Korsholm Larsen fra IVRIG inviterer forældre på barsel til hyggelige, musikalske formiddage i vores babylounge.

Det praktiske og tilmelding:

Bruuns & Babies foregår fire mandage d. 8/5, d. 22/5, d. 12/6 og 19/6

Du kan vælge mellem at komme kl. 9:15 – 10:15 eller kl. 11:00 – 12:00. .

Bemærk at du skal komme samme tidspunkt alle fire gange. Du melder dig og din baby til for alle fire gange, så i får mest muligt ud af forløbet. 

Arrangement er et tilbud til medlemmer af vores loyalitetsprogram Bruuns & Friends. Gå til app store og tilmeld dig med det samme. Du får samtidig et afgangskort til vores babylounge, som du frit kan bruge sammen med din baby.

Tilmelding er først til mølle, og du melder dig til ved at sende en mail til: bruuns.info@steenstrom.com og afventer en bekræftelses. Der er kun i alt 16 pladser i hvert tidsrum, så det bliver i stille og rolige omgivelser.  Så skynd dig at meld dig til. 

***

Maria er musiker, pædagog og mor til fire, og hun har stor erfaring med at lave musikforløb for børn og forældre. Ud over at lave musik og babyrytmik, står hun til rådighed for en snak om forældreskabet og de udfordringer, der følger med.