Tilbage

Modetendenser dette efterår

29486 BG Fall Fashion_Ny Large website desktop image_1920x580px_360kb

Fem modetendenser til efteråret

24 august, 2022

Efteråret banker på døren og man begynder at mærke en subtil ændring i luften. Shorts og t-shirts pakkes væk, og øjet dvæler lidt oftere på de langærmet overdele i garderoben. Efteråret rumler under overfladen, og vi er klar til at byde den velkommen! I Bruuns Galleri har vi skudt efterårskampagnen i gang, hvor vi hjælper dig med at samle din drømme efterårsgarderobe. Men hvad skal den indeholde? Vi har samlet fem modetendenser, der vil dominere dette efterår. Bliv inspireret og forbered dig på efterårets sprøde dage! 

LÆDERJAKKEN

LÆDERJAKKEN

Vi er klar over, at læderjakken er altid in-style omkring efteråret! Men i år skal du være særlig opmærksom på de forskellige silhuetter; bomber, blazer eller puffer jakke . En særlig favorit denne sæson er dog helt klart den 90’er inspireret lange og slanke læderjakke. Bliv ikke overrasket, når du ser dine yndlings modepiger klædt i sådan en!

OVERSIZE

OVERSIZE

Måske undrer du dig over, hvorfor alt er oversize her for tiden. Så kan vi fortælle dig, at lige nu kører “ bigger -is- better ” bølgen i modeverdenen. Men det er kun godt, når det bliver efterår! Der er rig mulighed for at slå dig i en dejlig oversize trøje, som holder dig ekstra varm i det køligere vejr.  

CARGO BUKSER

CARGO BUKSER

Du har nok set dem på sociale medier eller på gågaden. Cargo bukserne er tilbage! Som følge af “ bigger -is- better ” trenden er cargo bukserne blevet til et kæmpe hit i alle aldre. Den løse pasform gør dem komfortable at have på hele dagen, og så findes de i forskellige print, farver og materialer. Nu skal du ud og finde dit perfekte par i din yndlingsbu tik!  

FARVEN BRUN

FARVEN BRUN

Sig farvel til de sorte klæder og gør plads til de brunlige silhuetter! Det er sandt; det siges, at brun er den nye sort. Til efterår vil du spotte varme og jordnære brun e nuancer i dine favorit butikker. Med farven brun vil din garderobe udstråle efterår og give dig et varmt og hygsomt look! Tag på opdagelse blandt de brune nuancer;  mokka, mørk chokolade, kanel og find den rette for dig.

GEM NOGLE FARVER

GEM NOGLE FARVER

Vi har en tendens til at matche vores omgivelser; derfor plejer vi at pakke alt sommerligt og farverigt væk, når efteråret banker på døren. Men stop en halv! Hvad med at du går mod strømmen og fortsat bærer de skønne lyse farver? Vær modig og skil dig ud fra mængden med en farverig power suit