Tilbage

Efterårsfashion for alle!

FallFashion_1920x580

Efteråret banker på døren

02 September, 2024

Og det gør alt hvad der hedder fantastisk fashion også! Vi byder jer velkommen ind i vores fashion univers på 1. sal i Bruuns Galleri hele september! 

Vi har fede events og konkurrencer, som du kan følge her på siden.

D. 7. + 8. september  får vi besøg af Lancômes makeupeksperter foran Espresso House. Her vil bl.a. være 15 min. makeupservice og man kan prøve deres Shade Finder - læs mere her i artiklen!

KIG OP PÅ 1. SAL

KIG OP PÅ 1. SAL

Bruuns Galleri tilbyder et fantastisk bredt udvalg af forskellige fashion butikker på 1. sal. Kom med ovenpå og oplev noget for enhver smag.

Bahne og Mango bringer alle eksklusiv mode og de nyeste fashion trends, Nike og JD Sports har et fantastisk sports univers - og i Levi's finder du altid lækre og klassiske styles.

VIND 5000KR. TIL SHOPPING

VIND 5000KR. TIL SHOPPING

Lige nu har du en unik mulighed for at vinde 5000 kr. til en helt unik shopping oplevelse i Bruuns Galleri. Det eneste du skal gøre er at signe op til vores nyhedsbrev ved at følge linket og så er du med i konkurrencen om 5000 kr.! Konkurrencen kører fra d. 2.-29. september.
DELTAG HER

LANCÔME 15 MIN. MAKEUP SERVICE

LANCÔME 15 MIN. MAKEUP SERVICE

Til 15 min. Makeupservice med Lancôme møder du makeupeksperten, der vil give dig tips & tricks til din personlige makeup. Her bliver der sat fokus på dine spørgsmål og ønsker for den smukkeste teint, flotte øjne og læber. Vi anbefaler at booke tid, så du er sikker på at kunne komme til.

Lørdag d. 7/9: kl. 11-16

Søndag d. 8/9: kl. 11-15

BOOK TID HER

LANCÔME SHADE FINDER

LANCÔME SHADE FINDER

Lancôme Shade Finder konsultation – Find dit perfekte foundation match! Lancôme Shade Finder er baseret på et system & en avanceret teknologi for hurtigt og præcist, at finde den perfekte nuance & foundationtype baseret på dine unikke præferencer. Efter tre scanninger af forskellige områder i ansigtet, hvor hudtone & hudens intensitet analyseres, kombineres de med dine ønsker for make-up resultat & foundation type. Du vil herefter få mulighed for, at opleve dit perfekte match på huden.

Lørdag d. 7/9: kl. 11-16

Søndag d. 8/9: kl. 11-15

BOOK TID HER

HULLER I ØRERNE MED PILGRIM

HULLER I ØRERNE MED PILGRIM

Hver tirsdag i HELE september kan du komme forbi Pilgrim i stueetagen og få lavet huller i ørerne til kun 60 kr.!

Smykker, og særligt øreringe, giver dig muligheden for at komplette din personlige stil og undtryk, uanset om du er til fine creoler, hoops eller store statement pieces!

BESØG PILGRIM