Tilbage

HUMMEL ÅBNER I BRUUNS GALLERI

Reopening Desktop Banner 1920x580px

Verdens største Hummel-butik

Du kan godt begynde at glæde dig

HUMMEL ÅBNER NY FLAGSHIP STORE I BRUUNS GALLERI

Det danske sportsbrand hummel har fart på åbningen af fysiske butikker i Danmark, og i starten af maj 2022 slår de dørene op til en spritny flagship store i Bruuns Galleri på 456 m2. Det bringer hummel op på 15 nye butiksåbninger på halvandet år.

De kender efterhånden rutinen. Og de ved, hvordan man klipper den røde snor.

På bare halvandet år har det danske sportsbrand hummel åbnet intet mindre end 14 fysiske butikker i Danmark, og den udvikling ser nu ud til at fortsætte. I starten af maj 2022 slår hummel nemlig dørene op til en spritny flagship store i Bruuns Galleri på 456 m2. 

”Det sidste halvandet år har været en fantastisk rejse i forhold til hele vores butikskoncept, og vi er utrolig stolte over, at vi nu kan løfte sløret for det nyeste skud på stammen i form af vores spritnye flagship store i Bruuns Galleri,” siger hummel CEO Allan Vad Nielsen og fortsætter:

”For os er det vigtigt at være placeret på de bedste beliggenheder i Danmark, og derfor har det længe stået øverst på vores ønskeliste at komme ind i Bruuns Galleri. Når det er sagt, så er timingen også den helt rigtige for os lige nu, og vi glæder os til at byde vores kunder velkommen i det nye univers,” udtaler han.


ALT HUMMEL UNDER ÉT TAG
Den nye flagship store i Bruuns Galleri bliver den første hummel-butik i Danmark, der samler brandets produktsortiment på tværs af sport, mode og børn under ét tag. Her vil forbrugerne også kunne finde produkter fra de hummel-ejede brands Newline, HALO og Sometimesoon. 

”Størstedelen af de nuværende hummel-butikker består af vores børnetøjssortiment, men vi ønsker i højere grad at kunne præsentere hele vores produktsortiment i et fysisk univers. For selvom vores digitale vækst er i enorm udvikling, så tror vi fortsat på vigtigheden af at møde forbrugerne i øjenhøjde. Og vi tror i høj grad på, at det handler om at forene vores online og offline tilstedeværelse og på den måde skabe en ensartet købsoplevelse for kunderne,” siger Allan Vad Nielsen og uddyber:

”Vi har store ambitioner på dette område, og sideløbende med åbningen af vores flagship store i Bruuns Galleri forhandler vi også med nye og spændende lokationer i Danmark. Derfor har vi også en klar målsætning om at fortsætte vores butiksekspansion i 2022,” slutter han.


hummel åbnede dørene til den første fysiske butik i Danmark den 28. august 2020 på strøget i Aarhus. Sidenhen er det også blevet til butikker i København, Aalborg, Odense, Kolding, Roskilde, Lyngby, Herning, Ringsted, Rødovre, Hillerød og Hundige.