Jubilæumskunst

Oplev visuel samhørighed i Bruuns Galleri

Med ønsket om at skabe en visuel oplevelse i Bruuns Galleri har Aarhus-kunstneren, Ruth Foster Crone, skabt et univers fuld af go’ energi, glæde, positivitet og samhørighed. I stedet for det materielle er Crones fokus på den emotionelle udveksling, der finder sted, når mennesker mødes.

Inspireret af møder med venner og familie til snak, kaffe, nærhed, deling af tanker og historier, har hun skabt kunst, der reflekterer netop dét at skabe oplevelser og minder sammen i dagligdagen.

Crone har visualiseret forskellige situationer mennesker imellem – at kramme, holde i hånd, en mor, der holder sit barn. Hun har brugt natur og fauna til at understrege det, der vokser og blomstrer i disse situationer. Hun mener nemlig, at relationer er som en have. Man skal huske at vande, luge og skærme for solen, når den er stærkest - og så er der grobund for udvikling.

Hver enkelt oplevelse og udtryk i kunsten har flere lag og niveauer, der skaber en slags røntgensyn, for at nå ind til kernen i hvad der foregår i interaktionen mellem menneskerne i Bruuns Galleri.

Crones hensigt med kunsten er at skabe liv og en boblende dynamisk følelse. Nogle af de ord og udtryk, som er brugt for at understøtte dette, er:

ENJOY THE NOW - BOOKS & COFFEE – OHLALA - SHINE BRIGHT - SMILES & MAGIC - BE A RAINBOW IN SOMEONES CLOUD - STAY CLOSE TO SOMEONE WHO FEELS LIKE SUNSHINE
_
_

Oplev den fængslende jubilæumskunst i Bruuns Galleri i det smukke atriumområde ved rulletrapperne nær indgangen fra banegården og på facaden ved indgangen fra M.P. Bruuns Gade.


Tag desuden på rundtur og oplev alt det, som centret ellers har at byde på. Læs meget mere om jubilæumsfejringen i Bruuns Galleri her: