Tilbage

FIND JULETØJET I BRUUUNS GALLERI

Web jul

FIND JULETØJET I BRUUNS GALLERI

19 December, 2023

Julens fester står for døren.

Men det evige dilemma melder sig: “Hvad skal jeg tage på?”. Frygt ej, vi klæder dig godt på med festlige og fine bud til julens outfits, som med sikkerhed vil høste komplimenter!

Lad dig inspirere af julens trends og silhuetter her! Vores tøjbutikker i Bruuns Galleri er fyldt med de nyeste modetendenser, men du finder selvfølgelig også nogle klassiske tøjartikler, du kan have på gentagne gange.

God shopping!

FLÆSER

FLÆSER

Tilføj et feminint og classy touch til dit outfit med flæser. Denne blå striktrøje fra ONLY har de fineste detaljer og voluminøse ærmer. Kobl trøjen med for eksempelvis nogle fede læder-look bukser eller en kort nederdel. 

Flæsedetaljeret strik: 229,95 kr. 

BESØG ONLY

Oversize blazer

Oversize blazer

When in doubt, bring the blazer out! En blazer går man aldrig gal i byen med, og derfor er den et must i enhver garderobe. Blazerens klassiske look og rene snit opgraderer ethvert outfit. Et lille tip; hop ind i herreafdelingen og snup en blazer derfra for at få et mere boxy samt oversize look!

Blazer: 999,95 kr. 

BESØG SELECTED

EVERYTHING THAT SPARKLES

EVERYTHING THAT SPARKLES

Palietter, glitter, shine. Fang øjet med glimtende detaljer, som gør hele forskellen. Tilsæt dit outfit lidt ekstra sparkle ved hjælp af accessories såsom hår-tilbehør, smykker eller make-up, som gør dit look festligt og elegant!

Day x SK Party hårbånd i sølv fra DAY ET: 249,00 kr.

 


BESØG BAHNE

Comfy Christmas

Comfy Christmas

Hop i en afslappende A-formet kjole, som både kan bæres hjemme og ude til julefrokosten. Julen handler nemlig om at slappe af og hygge sig med dem, man elsker - og derfor er denne fine kjole et godt bud til juledagene! Nyd den afslappede kjole eller tilføj en hæl og en stram knold for et casual chic look.  

Sort kjole: 550,00 kr. 

BESØG ENVII